Kaj pravijo naši kupci?

Špela Grdogradnik - Horjul, 16.06.2015

"Pozdravljeni! Prejela sem paketek z naročenimi oblačili in bila nad njimi navdušena. Kvaliteta je odlična že na otip, kroji in detajli na oblačilih pa so zelo lepi. Prav tako je opazna natančna izdelava. Hvala za poslano. Lep pozdrav Špela Grdadolnik "

Lars in Erik - Straža; 29.12.2014

"Dragi Božiček! Ko je poštar pozvonil sva jaz ( Lars ) in moj bratec Erik,hitro stekla k vratom pogledat kaj je prinesel.Bilo je polno reklam.kartic in nekaj večjega.Babica mi je dala to veliko kuverto in rekla;"To pa ne vem kaj bo,mogoče je kaj za vaju?".Hitro sem raztrgal(raztrgal zato,ker sem bil radoveden) in ven sta padla dva predpasnika."O, glej Božiček vama je še po pošti poslal darilo",je rekla babica.Bil sem zelo vesel,pa Erik tudi,pa babica...hitro sem pokazal še mami,pa atanu,pa stricu Makanu.. Takoj sem dal predpasnik gor,da mi je ga babica zavezala,Erik ga je tudi dal gor...pol sva pa kuhala.O kako dobra juha je bila.Bi jo še tebi skuhal,če bi te videl. Dragi Božiček,zelo sva bila vesela darila in sedaj bova še več kuhala. Lepo te pozdravljamo in ti želimo vse lepo in babica pravi;" pa tudi uspešno",ko boš stopil v Novo leto 2015! Hvala Božiček Lars in Erik "

Maja Primic Žakelj - 22.11.2014

"Spoštovani, samo da se vam zahvalim. Hlačke za mojega vnučka Filipa so že v Logatcu in so prav super - sedaj se bo v njih lahko plazil po vseh kotičkih! Bom morala pa spet kaj naročit, da porabim kodo za popust, ki ste mi jo poslali..hvala! Lep ppzdrav, Maja Primic Žakelj"

Cvetka Marinič - Radenci; 10.08.20104

"Hvala za poslana oblačila, zelo smo zadovolljni, najbolj pa moja vnukinja. Hvala za prijaznost! "

Katja Benko - Volčj Draga

"Nad vašimi izdelki sem nadvse navdušena. Izredno so kvalitetni, mehki na otip, nič se ne raztegnejo. Sin se zelo odlično počuti v njih. Nadaljujte z izrednim delom še naprej. Predvsem pa sem vesela, da so oblačila izdelana pri nas v Sloveniji in ne nekje v Aziji kot vse drugo"

Ana - Zagreb, 7.3.2014

"Pozdrav, Dobila sam vaš paketič i želim vam samo poručiti da sam jako sretna što sam vas našla. Sa zadovoljstvom ču kupovat vaše proizvode."

Ines - Lovište; 19.4.2014

"Zahvaljujem vam za brzo slanje kvalitetne robice i želim vam puno uspjeha! "

Milanka Gavrič - Krško, 26.11.2013

"Spoštovani, Najprej Vas lepo pozdravljam in Vam sporočam, da sem prejela pošiljko in se Vam iskreno zahvaljujem za prijaznost. Z vašimi izdelki sem že od samega začetka zelo zadovoljna, vendar nikoli nisem naročevala preko spleta, temveč sem kupovala v trgovini. Hvala in lp do naslednjega naročila! "

Tanja Milavec - Grosuplje; 10.10.2013

"Lep pozdrav, Prejela sem vaš paketek z oblačili in sem več kot zadovoljna, tudi moja miška je bila čisto vesela... Z veseljem bom še kupovala vaše izdelke…kvaliteta je pa več kot očitna! Lep dan "

Jožica - Novo mesto 15.06.2013

"Spoštovani, Najlepša hvala za obvestilo. Tudi v bodoče me lahko obvestite, ker sem vaša stranka. Zelo sem zadovoljna z vašimi izdelki in sem jih priporočila tudi svojim prijateljem in znancem. Jožica "

Anja Kovšca - 29.03.2013

"Pohvalila bi gospo, s katero sem danes dne 28.3.2013 ob 16 uri imela kontakt (poslovalnica v Ljubljani). Zelo prijazna. Tudi gospa, ki prodaja v Straži je zelo prijazna do strank. Tako, da vodilni imate krasne punce, oziroma zaposlene ki so prijazne do strank in jim tudi svetujejo. Res ste lahko ponosni na njih. LP Anja"

Natalija - 13.03.2013

"Živahna, a ne kričeča, pregledna in natančna vaša nova spletna stran Hitro se najde želeni izdelek. Lepo. Mislim, da ste izbrali pravo pot. Vse dobro.Natalija."

Karmen - 23.01.2013

"Pozdravljeni, Oglašam se, ker želim pohvaliti vaše izdelke glede izgleda in predvsem glede kvalitete. Posebej želim pohvaliti hlačke oz. žabice do pasu, saj ste eden izmed redkih proizvajalcev, ki izdeluje hlačke v "špico" in ne z izrazito izdelanimi stopali. Hlačke se zelo lepo prilagodijo stopalcem (tudi če so le-ta malenkost večje od povprečja) in se prav nič ne zatikajo za prstke. Hvala, ker mislite tudi na te drobne, a izjemno pomembe zadeve. Ostanite tako dobri še naprej. Lep pozdrav, Karmen"

Urška Borišek - Zagorje ob Savi 21.09.2012

"Naročam še zadnje kose oblačil za starejšega sina, saj bo kmalu prerasel tudi številko 10. Z oblačili vaše blagovne znamke sem izredno zadovoljna, predvsem zaradi kakovosti in obstojnosti oblačil. Zato bi bilo super, če bi izdelke šivali tudi do št. 12"

Urška Borišek - Zagorje ob Savi 02.09.2010

"Vaši izdelki so super. Kupujem jih že 5 let. Oblačila so zelo kvalitetna, tako da jih lahko za starejšim sinom nosi še mlajši sin."

Tomi Meglenov - Ljubljana 12.08.2010

"Pohvala za zelo lepo spletno trgovino in lepe slike otroških oblek. Kupili smo že nekaj oblekic od vas in so zelo kvalitetne."

Suzana Hočevar - Otočec 27.06.2010

"Vaši artikli so super!!"

Patricija Školaris - 28.09.2012

"Pri vas sem kupovala veliko trenirk za moja dva fanta in z njimi sem izjemno zadovolna. Praktično drugih trenirk sploh več ne kupujem. Pohvale glede modelov in barv. Zanima pa me, če bo še kdaj možno kupiti trenirko v živo rumeni in živo oranžni barvi?"

Nika - 01.05.2012

"Za darilo sem prejela vase bodije;najprej naj phjvalim materjal ki je res super (piše da se pere na 40,ampak tudi pri 60 so ostali taki kot prej)."

Nataša Podobnik - Cerkno 02.02.2012

"HVALA ZA VAŠA KVALITETNA IN MEHKA OBLAČILA. MOJA OTROKA SE V NJIH POČUTITA ZELO DOBRO. JAZ PA SEM VESELA KER SO RES KVALITETNA.HVALA IN KAR TAKO NAPREJ"

Nadja Furdi - Ljubljana 23.10.2011

"Obiskali smo vašo trgovino v Ljubljani. Res vse pohvale....barve,velikosti...vse kar potrebuješ.Vse lepo zloženo in označeno po velikostih."

Mojca Gatnik - Renče 21.02.2011

"Rada bi se zahvalila za vaše delo in trud. Danes sem prvič obiskala vašo spletno stran. Nisem vedela, da se še kaj proizvaja v Sloveniji, saj se v trgovinah zelo težko dobi. Le vztrajajte še naprej."

Metka Ladika Nemanič - 30.11.2011

"Pozdravljeni! Vaša oblačila so zelo lepa in kvalitetna. Moji sinčki imajo najraje oblečeno za v vrtec in v šolo vaše trenirke, in doma imamo še enega razgrajača, ki prav tako nosi vaše trenirke."

Martina Judež - Novo mesto 02.08.2011

"Pri vas kupujem že 11 let. Moji otroci uživajo v udobnosti in barvitosti vaših oblačil, jaz pa sem vsako sezono navdušena nad modnimi kroji, živahnimi barvami, kvaliteto in njihovo trpežnostjo. Vašo prijazno trgovinico v Straži z veseljem obiščem!"

Marjana Martinčič - Velenje 03.03.2012

"Krasno, da sem vas našla na spletni strani. Vaši izdelki so čudoviti na pogled in upam, da bom prijetno presenečena in zadovoljna tudi ob dostavi naročenega. Naša dojenčica se bo rodila šele koncem junijani, zato podatkov ne navajam."

Laura Zrilič - Ljubljana 17.10.2011

"Veliko vaših stvari, ki jih imam, so že vsaj stokrat oprane, pa so še kar istih barv, oblik in velikosti. Navdušena sem nad nogavičkami, ki z robom ne žulijo nogice, a se vseeno tesno prilegajo"

Janja Pirnar - 26.09.2012

"Sem zelo vesela vašega paketa, ko pride, ker so stvari tako cotkane, in kvalitetne. Po nič kolikih pranjih je kompletek ravno tak, kot ob nakupu. Pa še raje kot grem zbirat v trgovino, bom raje od sedaj naprej kupovala,ko bom potrebovala, kar preko spleta"

Biljana Damjanovič - Logatec 07.08.2010

"Sem zelo vesela, da sem odkrila vašo trgovinico, saj rada kupujem izdelke narejene v Sloveniji, pa še zelo lepe modele imate in tudi cenovno se mi zdi kar ugodno."

Anita Šnajder - Kotlje 19.12.2011

"Ker so oblačilca resnično ljubka in zelo kvalitetna, smo postali vaša redna stranka. Naš mali Lars ima oblečene še samo vaše proizvode, saj so izdelani iz tako mehkega in prijetnega bombaža. Do naslednjega naročila, lep pozdrav! Anita"

Anita - 07.12.2011

"Spoštovani! Prejela sem paket naročenih oblačilc. Zelo, zelo sem zadovoljna, saj so oblačilca resnično zelo lepa in kar je meni pomembno, zelo kvalitetna. Naš mali fantek jih bo z veseljem nosil. Postali bomo vaša redna stranka in o vaši ponudbi obvestili"

Ana Barbič - 13.05.2012

"Pravkar mi je brat prinesel oblačilca z napisi (Juliana, Slovenija, Jaz sem mala princeska), ki so res odlični. Ne vem ,kako se naj vam zahvalim drugače kot tako, da vsakomur povem za vašo firmo in za vaše kakovostna ter izredno všečna oblačila."

Leda Mihelič - 11.12.2012

"Pozdravljeni, Vaša stranka sem že 1 leto in nad vašimi izdelki sem navdušena od kar sem prejela prvi paket. (Še dobro, da sem vas enostavno in dokaj hitro našla preko spleta.) Ne vem kaj me bolj navdušuje - kvaliteta in debelina (gramatura/teža) bomba"

Kontaktni podatki

Poslovni podatki

 • SEEVIL, d.o.o., Straža
  HRUŠEVEC 37
  8351 STRAŽA
  Slovenija
 • Matična številka: 5615020000
 • Označite ali ste davčni zavezanec
 • Davčna številka: SI86298038
 • TRR: SI56 0315 0100 0555 075

 
Seevil d.o.o. Otroška oblačila - vse pravice pridržane.
Izdelava spletnih strani in spletno gostovanje www.strani.com