Načini plačila

Po opravljenem nakupu v spletni trgovini www.otroskaoblacila.si, boste na elektronski naslov avtomatsko prejeli informativni pregled/ponudbo naročila, ki potrjuje uspešnost nakupa.

Plačilo naročila lahko izvedete na več načinov:

PLAČILO PO POVZETJU

V primeru, da želite vaše naročilo plačati po povzetju, nam to posebej označite na obrazcu za oddajo naročila, ki se nahaja v spletni košarici. Znesek naročila plačate dostavljavcu z gotovino, ali pa kartico(samo pri GLS-u), ko vam dostavi naročeno blago na vaš naslov. 
Celotna kupnina in strošek dostave sta navedena v naročilu, in veljata, razen če je bilo kasneje drugače dogovorjeno. Račun je priložen dostavljenemu blagu.

PLAČILO S KREDITNO ALI DEBETNO KARTICO

Plačilo lahko opravite z naslednjimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro i BA.
Spletno plačilo se izvrši preko plačilnega sistema Bancart (varen spletni plačilni sistem SKB banke). Po končanem postopku naročanja boste s pritiskom gumba »ODDAJA NAROČILA« preusmerjeni preko varne povazeve na spletne strani, ki jih upravlja procesni center Bankart in banka s katero imamo sklenjeno pogodbo za sprejem kartic. Tukaj boste vpisali podatke, da bo lahko procesni center izvedel avtorizacijo in plačilo nakupa.
 
 
PLAČILO PO PONUDBI/PREDRAČUNU

V primeru, da želite vaše naročilo plačati preko ponudbe oziroma predračuna, to posebej označite na obrazcu za oddajo naročila, ki se nahaja v spletni košarici. Po oddanem naročilu boste prejeli predračun na vaš elektronski naslov, na podlagi katerega izvedete plačilo. Po prejemu dokazila o plačilu vam bomo izbrane izdelke poslali po pošti v nekaj dneh.
Potrdilo o plačilu nam lahko tudi pošljete in tako omogočite hitrejšo obravnavo vašega naročila.
Pri tem vas opozarjamo, da plačila ne izvedete že takoj po prejetju informativnega pregleda nakupa, saj ne moremo zagotoviti, da bomo plačano blago lahko dobavili v željenem roku. Počakajte na naš kontakt, ko vam bomo poslali točne informacije o stanju in roku dobave.

Kontaktni podatki

Poslovni podatki

 • SEEVIL, d.o.o., Straža
  HRUŠEVEC 37
  8351 STRAŽA
  Slovenija
 • Matična številka: 5615020000
 • Označite ali ste davčni zavezanec
 • Davčna številka: SI86298038
 • TRR: SI56 0315 0100 0555 075

 
Seevil d.o.o. Otroška oblačila - vse pravice pridržane.
Izdelava spletnih strani in spletno gostovanje www.strani.com