Varovanje podatkov

VAROVANJE PODATKOV IN ZASEBNOST

Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov. S potrdilom nakupa dovoljujete, da Seevil d.o.o.,Straža, Hruševec 37, 8351 Straža, z namenom izpolnjevanja ali uveljavljanja pravic iz pogodbenega razmerja in z namenom obveščanja vzpostavi, vodi, vzdržuje in upravlja z  vašimi osebnimi podatki neomejeno časovno obdobje. Seevil d.o.o., Straža  zagotavlja varstvo osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov  (Uradni list RS št. 86/2004).

Kot kupec lahko kadarkoli po elektronski pošti zahtevate, da v roku 15 dni trajno ali začasno prenehamo uporabljati vaše osebne podatke za namen neposrednega trženja. O tem vas bomo v nadaljnjih petih dneh po elektronski pošti obvestili.

Obvezujemo se, da bodo kakršnikoli osebni podatki pridobljeni preko  spletne strani www.otroskaoblacila.si v celoti ostali v lasti podjetja Seevil d.o.o.,Straža in bodo služili izključno za potrebe izvedbe in dostave  naročila, razen če ni uporabnik spletne strani posebej privolil v kakšno drugačno obliko uporabe posredovanih podatkov. Z vsemi posredovanimi  osebnimi podatki bomo brezpogojno ravnali v skladu z veljavnim Zakonom o  varstvu osebnih podatkov.

Kontaktni podatki

Poslovni podatki

 • SEEVIL, d.o.o., Straža
  HRUŠEVEC 37
  8351 STRAŽA
  Slovenija
 • Matična številka: 5615020000
 • Označite ali ste davčni zavezanec
 • Davčna številka: SI86298038
 • TRR: SI56 0315 0100 0555 075

 
Seevil d.o.o. Otroška oblačila - vse pravice pridržane.
Izdelava spletnih strani in spletno gostovanje www.strani.com