Brezplačna poštnina

Brezplačna poštnina za nakupe nad 60 €

Možnost vračila

Povračilo denarja v primeru nezadovoljstva

Brezplačna pomoč

Kontaktirajte nas, če potrebujete pomoč

Varno plačilo

Zagotavljamo vam popolnoma varen nakup

Sive baggy hlače s polžkom

5.00 out of 5

15.37  10.76 

Melanž siva

Otroške haremke ali baggy hlače z zanimivim tiskom na sprednji in vezenjem na zadnji plati. Hlačke krasijo tudi olivno zeleni žepki, ki so obrobljeni na sprednji strani hlač, skupaj z zanimiv tiskom pa naredijo izdelek še lepši. Zaključki na hlačnicah in v pasu so iz elastične tkanine v olivno zeleni barvi in z veliko možnostjo raztezanja. Tako smo dobili zanimive in uporabne baggy hlačke, ki jih boste z veseljem uporabljali in kombinirali z ostalimi izdelki iz naše široke ponudbe otroških oblačil.

Uporaben izdelek, ki vedno pride prav.

Počisti

Opis

Sestava:

  • 94% bombaž
  • 6% elastan

Vzdrževanje:

Mnenja

  1. konjardoo - Sive baggy hlače s polžkom

    Hlačke so krasne, tako kot vsi vaši izdelki. Res moram posebej poudariti, da je vaš model baggy hlačk (kakršnekoli oblike; torej ožji ali navaden model) odličen ne samo za dojenčke, ampak tudi recimo za mojega dvoletnega vnuka. Predvsem patent, ki je v pasu in na zaključku hlačnic, je izjemno skreiran in daje možnost “zavihanja” ali “odvihanja” in to hlačke po potrebi podaljša ali skrajša, v pasu pa zelo lepo objame in toplo zaščiti otroka.

    Nad vašimi izdelki sem naravnost navdušena, imam 2 vnukinji v starosti 5,5 in 3,5 let ter 2 vnuka v starosti 2 in kmalu 1 leto, pričakujemo še eno dojenčico. Za vse navedene starosti se najdejo izjemno lepi in kakovostni ter uporabni izdelki.

    Želela bi si samo še to in to pravzarav pogrešam, da bi pod vsakim izdelkom prikazali vaše predloge ujemanja, predvsem barvnega ujemanja z izdelkom, ki ga kupujemo. To se mi zdi, da bi vašo spletno trgovino naredilo še boljšo.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dovoljujem objavo mojega mnenja (ter fotografije) na spletni strani. Podatki se hranijo v skladu z GDPR.

Morda vam bo prav tako všeč…

[]