Naša proizvodnja

 

OGLEJTE SI VIDEO

Podjetje Sivili d.o.o. je proizvodno - trgovsko podjetje, ki se od leta 1994 ukvarja z izdelavo kvalitetnih otroških oblačil. Sedež podjetja je v Straži pri Novem mestu, prav tako proizvodnja z industrijsko prodajalno.

Glavna dejavnost podjetja je izdelava in prodaja otroških oblačil za novorojenčke in otroke do 12-ega leta starosti. Izdelke oblikujemo, krojimo in izdelujemo z lastno kreativnostjo in strokovnim znanjem. Pri izdelavi oblačil uporabljamo izključno materiale domačih ali evropskih proizvajalcev, prijazne občutljivi otroški koži. Glavno vodilo pri izdelavi otroških oblačil nam je, da imajo vse tkanine, ki jih uporabljamo pri izdelavi oblačil za otroke certifikat, ki dokazuje neškodljivost tkanin za otroke, kar upoštevamo tudi pri dodatkih k oblačilom, ki ne vsebujejo niklja ( zadrge, neti... ). Naša smernica je izdelava otrokom praktičnih, uporabnih in barvno usklajenih oblačil. Pozornost posvečamo tako modnim trendom kot tudi cenam, dostopnim mladim družinam. Naša ponudba oblačil obsega majčke, trenirke, hlače, krila, jakne, oblekice, body-je, slinčke, spodnje perilo, pižame, ...

Posebej ponosni smo na to, da so vsi izdelki, od kreiranja do šivanja, izdelani v Sloveniji, in da v svojih proizvodnih procesih v nobeni obliki ne izrabljamo delovne sile v manj razvitih predelih sveta.

Na podlagi dolgoletnih izkušenj in strokovne usposobljenosti našim strankam svetujemo pri izbiri materialov, velikosti, barv in trendov oblačil za vašega malčka in vam omogočimo prijazen nakup. Svoje izdelke tržimo v zgoraj omenjeni poslovalnici v Straži in spletnih trgovinah www.otroskaoblacila.si , www.djecjaodjeca.com in www.kidsclothes.si. Odzovite se našemu prijaznemu vabilu z obiskom v najbližji prodajalni, da skupaj doživimo prijetno izkušnjo.

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo vašega obiska!