DOSTAVA IN STROŠKI DOSTAVE

Izbirate lahko med dvema načinoma dostave in sicer:

– Osebni prevzem v naši trgovini:

Pošiljko boste osebno prevzeli v naši poslovalnici v Straži brez dostavnih stroškov na naslovu:

Hruševec 37

8351 Straža

SLOVENIJA

Tel.: -386 7 384 70 40

– Prevzem preko dostavne službe:

Pošiljko boste prejeli v 2-5ih delovnih dneh od datuma naročila in primeru plačila po povzetju, ali 2-5ih dneh od prejema sredstev na TRR v primeru plačila po predračunu.

Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.

Dostavo blaga za nas opravljajo:

– Pošta Slovenije kjer je strošek dostave 7,00€ in

– GLS kjer je strošek dostave 5,70€.

 

STROŠEK DOSTAVE

Za naročene izdelke zaračunavamo strošek dostave v vrednosti 7,00 EUR v primeru pošiljanje preko Pošte Slovenije ali 5,70 EUR v primeru pošiljanja preko GLS-a. Če vaše naročilo presega znesek 60,00 EUR  je dostava brezplačna. Strošek dostave se vam vedno izpiše informativno in prišteje v košarici, pred oddajo naročila, seveda pa je prikazan tudi na računu, ki ga prejmete z naročenim blagom.

Strošek dostave je enoten in velja za dostavo na območju Republike Slovenije.

 

ČAS DOSTAVE

Blago bo dostavljeno med delovnimi dnevi do 18.00 ure in v soboto (če kurirska služba vrši dostavo) do 12.00 ure na naslov, ki ga vnesete ob oddaji naročila. V primeru, da želite dodati še dodatni naslov za dostavo, ga vpišite v ustrezno polje obrazca za naročilo.

Če vas v času dostave ne bo doma, bo kurir pustil sporočilo o možnosti dogovora za ponovno dostavo oziroma prevzem, kar pa ne velja v primeru dostave s Pošto Slovenije, ko vas blago čaka na vaši poštni enoti.

 

HITROST DOSTAVE

Hitrost dostave je odvisna od številnih dejavnikov. Če je naročeno blago na zalogi v našem skladišču in naročilo oddate do 12. ure, bomo blago odpremili še isti dan. Če katerega od naročenih artiklov nimamo na zalogi, bomo vašo pošiljko odpremili tistega dne, ko artikle prejmemo na zalogo. Naši prodajalci vas bodo na elektronski naslov ali po telefonu obvestili o stanju zaloge, o predvidenem dobavnem roku in o času dostave.

Dostavna služba opravi dostavo ponavadi naslednji delovni dan od dne odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na elektronskem naslovu mailto:info@sivili.si ali telefonu 07 384 70 40.

[]