Po opravljenem nakupu v spletni trgovini www.otroskaoblacila.si, boste na elektronski naslov avtomatsko prejeli informativni pregled/ponudbo naročila, ki potrjuje uspešnost nakupa.

Plačilo naročila lahko izvedete na več načinov:

PLAČILO PO POVZETJU

V primeru, da želite vaše naročilo plačati po povzetju, nam to posebej označite na obrazcu za oddajo naročila, ki se nahaja v spletni košarici. Znesek naročila plačate dostavljavcu z gotovino, ali pa kartico(samo pri GLS-u), ko vam dostavi naročeno blago na vaš naslov.
Celotna kupnina in strošek dostave sta navedena v naročilu, in veljata, razen če je bilo kasneje drugače dogovorjeno. Račun je priložen dostavljenemu blagu.

PLAČILO S KREDITNO ALI DEBETNO KARTICO

Plačilo lahko opravite z naslednjimi karticami: Visa, Mastercard, Maestro i BA.

Spletno plačilo se izvrši preko plačilnega sistema Bancart (varen spletni plačilni sistem SKB banke). Po končanem postopku naročanja boste s pritiskom gumba »ODDAJ NAROČILO Z OBVEZNOSTJO PLAČILA« preusmerjeni preko varne povazeve na spletne strani, ki jih upravlja procesni center Bankart in banka s katero imamo sklenjeno pogodbo za sprejem kartic. Tukaj boste vpisali podatke, da bo lahko procesni center izvedel avtorizacijo in plačilo nakupa.
PLAČILO PO PONUDBI/PREDRAČUNU
V primeru, da želite vaše naročilo plačati preko ponudbe oziroma predračuna, to posebej označite na obrazcu za oddajo naročila, ki se nahaja v spletni košarici. Po oddanem naročilu boste TAKOJ prejeli predračun na vaš elektronski naslov, na podlagi katerega izvedete plačilo. Po prejemu dokazila o plačilu, ali plačila vam bomo izbrane izdelke poslali pri v nekaj dneh.
Želimo vas opozoriti, da pogledate tudi med nezaželjeno pošto, saj se lahko poslani predračun skriva tudi tam!
Potrdilo o plačilu nam lahko tudi pošljete in tako omogočite hitrejšo obravnavo vašega naročila.
[]