Otroska oblacila Sivili

Predstavljamo vam našo zgodbo, v kateri se službeno vseskozi posrečeno prepleta z družinskim.

1992

1992

Naša zgodba se je začela pred 25 leti, ko sta Urška in Gregor postala starša. Zanju takrat časi niso bili rožnati. Urška je, kot vsaka mama, želela poskrbeti za svojo družino in se odločila, da bo oblekice za svojo Špelo začela šivati kar doma z gospodinjskim strojem. Urška je v oblikovanje in izdelavo oblačil vložila veliko truda – rezultat so bila estetsko dovršena, predvsem pa praktična oblačilca, ki so privabljala veliko pozornosti. Sosedi in prijatelji so jo neprestano spraševali, kje jih je kupila, zato sta mlada starša sklenila, da bosta razvila čisto svojo proizvodnjo in trgovinico z oblačili. Začela sta v garažnih prostorih stanovanjske hiše, česar se tudi nekaj naših strank verjetno še spominja. Nato pa sta postavila proizvodnjo v Straži, kjer se trgovinica nahaja še danes.

2018

2018

Ko je njuna Špela odraščala, je ogromno časa preživela v proizvodnji in trgovini. Že kot dekletce se je smukala med policami trgovinice in strankam samozavestno predstavljala razstavljena oblačila. Ja, lahko bi rekli, da ima že od malih nog dobro namazan jezik! Odrasla je zelo hitro in kmalu ugotovila, da jo oblačila neizmerno navdušujejo, zato se je s starši podala na poslovno pot. Začela jim je pomagati, se učiti in podjetje ji je z vsakim dnevom bolj priraslo k srcu. V Siviliju je našla svoje področje – urejanje spletne trgovine. Starša sta ji ga z veseljem prepustila, saj pravita, da sta med mladimi prava dinozavra, ko pride do tehnologije! :)

Mladi so torej prijeli za vajeti in tako se je preoblikovalo tudi ime podjetja. Staro ime Seevil je namreč sovpadalo z imenom podjetja Urškinega brata. Tako je nastal SIVILI.

Morda se sprašujete, zakaj je naša maskota prav škratek Vili. Preprosto, ime smo razdelili na Si – slovensko in Vili – ime našega škratka.

2020

2020

Hopsala, nekaj novega! 

V našem podjetju je, in vedno bo, na prvem mestu ustvarjanje otroških oblačil! Želeli pa smo popestriti našo ponudbo in tako poiskali novega partnerja, ki nas je takoj navdušil in nam ogrel srce. Našli smo podjetje, ki malčkom opremi sobico! Tudi Bimbi dreams proizvajajo v Evropi in prav tako na prvo mesto postavljajo kvaliteto. Njihove izdelke lahko najdete v naši spletni trgovini!

Danes

Danes

Kljub razširjeni ponudbi delamo z ljubeznijo. Ponosni smo, da vsi dizajni sledijo trenutnim modnim trendom, hkrati pa izstopajo po inovativnosti in kakovosti. Skrbno bdimo tudi nad celotnim postopkom izdelave. Oblačilca, ki jih ustvarjamo, so nosljiva, udobna, barvno usklajena in trpežna. Naša največja želja je, da bi bili vaši malčki srečni in zdravi, zato imajo vsi naši izdelki primerne certifikate in so odlične kvalitete.

NAŠO  EKIPO PA SESTAVLJAMO….

Urška škarje viha, Gregor cvern vtika, šivajo pa Ivanka, Katarina in Meliha.  Špela tiska in prodaja, ter vam spletno stran prilagaja. Na kratko to smo mi, Sivilčki vsi! Z vami že 27 let.

Urška po delavnici se potika in da vsem pozitivnega pridiha. Hkrati pa odlično škarje viha.

Blago se kar vihti, ko Grega se ga loti. 

Špela najbolj je vsela, če ima dosti dela.

Orodje so mi škarje in šivanka, ime mi je Ivanka. 

Katarina kar znori, če blaga dovolj hitro pod roke ne dobi.

Meli rada dela, zato ji šivanka ne da mira. 

ZAKAJ IZBRATI RAVNO NAS?

Ročno delo

Vsa oblačila so unikatna in narejena ročno. Materiali, ki jih uporabljamo prihajajo iz področja Evrope.

Trajnostna oblačila

Ker nam je kvaliteta na prvem mestu smo srečni, če lahko oblačila ponosi več generacij otrok. Oblačila so narejena za vsakodnevno uporabo z veliko truda in ljubezni.

Tukaj smo za vas

Vaše mnenje nam veliko pomeni. Če imate kakšne pripombe, vprašanja, težave… nas kar pogumno kontaktirajte.

ZADOVOLJNE STRANKE

Spoštovani! Prejela sem paket naročenih oblačilc. Zelo, zelo sem zadovoljna, saj so oblačilca resnično zelo lepa in kar je meni pomembno, zelo kvalitetna. Naš mali fantek jih bo z veseljem nosil. Postali bomo vaša redna stranka.

Anita

Sem zelo vesela vašega paketa, ko pride, ker so stvari tako cotkane, in kvalitetne. Po nič kolikih pranjih je kompletek ravno tak, kot ob nakupu. Pa še raje kot grem zbirat v trgovino, bom raje od sedaj naprej kupovala,ko bom potrebovala, kar preko spleta.

Janja

Pri vas kupujem že 11 let. Moji otroci uživajo v udobnosti in barvitosti vaših oblačil, jaz pa sem vsako sezono navdušena nad modnimi kroji, živahnimi barvami, kvaliteto in njihovo trpežnostjo. Vašo prijazno trgovinico v Straži z veseljem obiščem!

Martina

Lep pozdrav,

Prejela sem vaš paketek z oblačili in sem več kot zadovoljna, tudi moja miška je bila čisto vesela… Z veseljem bom še kupovala vaše izdelke…kvaliteta je pa več kot očitna!

Tanja

Pozdravljeni, vaša stranka sem že 1 leto in nad vašimi izdelki sem navdušena od kar sem prejela prvi paket. (Še dobro, da sem vas enostavno in dokaj hitro našla preko spleta.) Ne vem kaj me bolj navdušuje – kvaliteta in debelina (gramatura/teža).

Leda

Ker so oblačilca resnično ljubka in zelo kvalitetna, smo postali vaša redna stranka. Naš mali Lars ima oblečene še samo vaše proizvode, saj so izdelani iz tako mehkega in prijetnega bombaža. Do naslednjega naročila, lep pozdrav! Anita

Anita

Veliko vaših stvari, ki jih imam, so že vsaj stokrat oprane, pa so še kar istih barv, oblik in velikosti. Navdušena sem nad nogavičkami, ki z robom ne žulijo nogice, a se vseeno tesno prilegajo.

Laura
Podala bom skupno mnenje za naročene izdelke, spodnje majice. Pri iskanju prodajalcev spodnjih majic za otroke se mi je pojavila tudi vaša spletna stran (pri drugih prodajalcih niti niso imeli številke). Že sama spletna stran me je pritegnila, ko pa sem videla izdelke, pa še toliko bolj in pa tudi to, da je trgovinica in izdelki slovenski.
Majice sem kupila za darilo in mamica otroka je bila zelo navdušena, tako kot jaz, ko sem prejela naročeno. Krasen material in potisk ter sam izdelek. Vse pohvale. In hvala za darilo.
Zagotovo bom še kupovala pri vas in vas tudi priporočila.
Klavdija

Veliko vaših stvari, ki jih imam, so že vsaj stokrat oprane, pa so še kar istih barv, oblik in velikosti. Navdušena sem nad nogavičkami, ki z robom ne žulijo nogice, a se vseeno tesno prilegajo.

Laura

Rada bi pohvalila vašo ustrežljivost in prijaznost ob vsakem kontaktu. Poleg tega mi je všeč, da so oblačila, ki jih kupim za najstarejšega sina tako kvalitetno izdelana, da jih brez težav lahko nosi tudi njegov tri leta mlajši bratec.Ostanite zvesti naravnim materialom in še najpomembneje – nadaljujte s čudovito prakso, da so na vaših oblačilih napisi v slovenščini. To je danes prava redkost in pogosto dodaten razlog, da nakupujem pri vas.

Darja

Pozdravljeni,

danes sem prejela paket. NORO NORO LEPO JE VSE SKUPAJ! Jaz sem totalno navdušena, čeprav verjamem, da sem vam naredila kar nekaj dodatnega dela.

Res lepa hvala, ker ste tako odprti in pripravljeni prisluhniti željam. Jaz tega še nikjer nisem doživela, samo pri vas in res vam izrekam vse pohvale.

Hvala tudi za lepa presenečenja-darila (predpasnike za moji vnukinji), kot bi vi vedeli, kako radi pomagata  v kuhinji in slinček za vnuka.

Lep pozdrav

Eva

Prejela sem paketek z naročenimi oblačili in bila nad njimi navdušena. Kvaliteta je odlična že na otip, kroji in detajli na oblačilih pa so zelo lepi. Prav tako je opazna natančna izdelava.

Špela
[]