O nas

Ko sta pred 24 leti Urška in Gregor postala starša, zanju časi niso bili rožnati. Urška pa je bila kot vsaka mama. Želela je poskrbeti za svojo družino in tako je doma z gospodinjskim strojem začela šivati oblekice za svojo Špelo. Urška je v svoja oblačila vložila vizijo estetike in praktičnosti, zato so bila hitro opažena. Najprej je začelo zanimati sosede, prijatelje… »kje si to kupila?« in tako sta mlada starša počasi razvila proizvodnjo. Začetki so bili v garažnih prostorih stanovanjske hiše, kar se kaj nekaj naših strank tudi verjetno spomni. Nato pa sta postavila proizvodnjo v Straži, kjer se trgovinica nahaja še danes.
In kljub razširjeni ponudbi smo ponosni, da iz naših produktov še vedno veje duh inovativnih dizajnov in skrbno bedimo nad celotnom postopkom izdelave. Skrbimo, da sledimo trendom in da so naša oblačila nosljiva, udobna, trpežna ter barvno usklajena. Ker pa želimo, da so vaši malčki zdravi in srečni pazimo, da imajo vsi naši izdelki primerne certifikate kot tudi odlično kvaliteto na kar smo še posebej ponosni.

” Obleci se v SiVili, da postal boš frajer kot škrat Vili! “

Urška – “Obožujem otroke.”

Ivanka – “Šivanje me sprošča.”

Gregor – “Kroji me fascinirajo”

Katarina – “Nora sem na gumbe.”

Špela – “Rada imam barve.”

Meli – “Igram se s šivanko in nitjo.”

ZAKAJ IZBRATI RAVNO NAS?

Ročno delo

Vsa oblačila so unikatna in narejena ročno. Materiali, ki jih uporabljamo prihajajo iz področja Evrope.

Trajnostna oblačila

Ker nam je kvaliteta na prvem mestu smo srečni, če lahko oblačila ponosi več generacij otrok. Oblačila so narejena za vsakodnevno uporabo z veliko truda in ljubezni.

Tukaj smo za vas

Vaše mnenje nam veliko pomeni. Če imate kakšne pripombe, vprašanja, težave… nas kar pogumno kontaktirajte.

ZADOVOLJNE STRANKE

[]