Ko sta pred 24 leti Urška in Gregor postala starša, zanju časi niso bili rožnati. Urška pa je bila kot vsaka mama. Želela je poskrbeti za svojo družino in tako je doma z gospodinjskim strojem začela šivati oblekice za svojo Špelo. Urška je v svoja oblačila vložila vizijo estetike in praktičnosti, zato so bila hitro opažena. Najprej je začelo zanimati sosede, prijatelje… »kje si to kupila?« in tako sta mlada starša počasi razvila proizvodnjo. Začetki so bili v garažnih prostorih stanovanjske hiše, kar se kaj nekaj naših strank tudi verjetno spomni. Nato pa sta postavila proizvodnjo v Straži, kjer se trgovinica nahaja še danes.
In kljub razširjeni ponudbi smo ponosni, da iz naših produktov še vedno veje duh inovativnih dizajnov in skrbno bedimo nad celotnom postopkom izdelave. Skrbimo, da sledimo trendom in da so naša oblačila nosljiva, udobna, trpežna ter barvno usklajena. Ker pa želimo, da so vaši malčki zdravi in srečni pazimo, da imajo vsi naši izdelki primerne certifikate kot tudi odlično kvaliteto na kar smo še posebej ponosni.

”Obleci se v SiVili, da postal boš frajer kot škrat Vili!“

Urška – “Obožujem otroke.”

Gregor – “Kroji me fascinirajo”

Špela – “Rada imam barve.”

Ivanka – “Šivanje me sprošča.”

Katarina – “Nora sem na gumbe.”

Meli – “Igram se s šivanko in nitjo.”

ZAKAJ IZBRATI RAVNO NAS?

Ročno delo

Vsa oblačila so unikatna in narejena ročno. Materiali, ki jih uporabljamo prihajajo iz področja Evrope.

Trajnostna oblačila

Ker nam je kvaliteta na prvem mestu smo srečni, če lahko oblačila ponosi več generacij otrok. Oblačila so narejena za vsakodnevno uporabo z veliko truda in ljubezni.

Tukaj smo za vas

Vaše mnenje nam veliko pomeni. Če imate kakšne pripombe, vprašanja, težave… nas kar pogumno kontaktirajte.

ZADOVOLJNE STRANKE

Spoštovani! Prejela sem paket naročenih oblačilc. Zelo, zelo sem zadovoljna, saj so oblačilca resnično zelo lepa in kar je meni pomembno, zelo kvalitetna. Naš mali fantek jih bo z veseljem nosil. Postali bomo vaša redna stranka.

Anita

Sem zelo vesela vašega paketa, ko pride, ker so stvari tako cotkane, in kvalitetne. Po nič kolikih pranjih je kompletek ravno tak, kot ob nakupu. Pa še raje kot grem zbirat v trgovino, bom raje od sedaj naprej kupovala,ko bom potrebovala, kar preko spleta.

Janja

Pri vas kupujem že 11 let. Moji otroci uživajo v udobnosti in barvitosti vaših oblačil, jaz pa sem vsako sezono navdušena nad modnimi kroji, živahnimi barvami, kvaliteto in njihovo trpežnostjo. Vašo prijazno trgovinico v Straži z veseljem obiščem!

Martina

Lep pozdrav,

Prejela sem vaš paketek z oblačili in sem več kot zadovoljna, tudi moja miška je bila čisto vesela… Z veseljem bom še kupovala vaše izdelke…kvaliteta je pa več kot očitna!

Tanja

Pozdravljeni, vaša stranka sem že 1 leto in nad vašimi izdelki sem navdušena od kar sem prejela prvi paket. (Še dobro, da sem vas enostavno in dokaj hitro našla preko spleta.) Ne vem kaj me bolj navdušuje – kvaliteta in debelina (gramatura/teža).

Leda

Ker so oblačilca resnično ljubka in zelo kvalitetna, smo postali vaša redna stranka. Naš mali Lars ima oblečene še samo vaše proizvode, saj so izdelani iz tako mehkega in prijetnega bombaža. Do naslednjega naročila, lep pozdrav! Anita

Anita

Veliko vaših stvari, ki jih imam, so že vsaj stokrat oprane, pa so še kar istih barv, oblik in velikosti. Navdušena sem nad nogavičkami, ki z robom ne žulijo nogice, a se vseeno tesno prilegajo.

Laura
[]