O NAS

"What survives the whole proces is what people wear." Marc Jacobs

Naša zgodba

Ko sta pred 24 leti Urška in Gregor postala starša, zanju časi niso bili rožnati. Urška pa je bila kot vsaka mama. Želela je poskrbeti za svojo družino in tako je doma z gospodinjskim strojem začela šivati oblekice za svojo Špelo. Urška je v svoja oblačila vložila vizijo estetike in praktičnosti, zato so bila hitro opažena. Najprej je začelo zanimati sosede, prijatelje… »kje si to kupila?« in tako sta mlada starša počasi razvila proizvodnjo. Začetki so bili v garažnih prostorih stanovanjske hiše, kar se kaj nekaj naših strank tudi verjetno spomni. Nato pa sta postavila proizvodnjo v Straži, kjer se trgovinica nahaja še danes.
In kljub razširjeni ponudbi smo ponosni, da iz naših produktov še vedno veje duh inovativnih dizajnov in skrbno bedimo nad celotnom postopkom izdelave. Skrbimo, da sledimo trendom in da so naša oblačila nosljiva, udobna, trpežna ter barvno usklajena. Ker pa želimo, da so vaši malčki zdravi in srečni pazimo, da imajo vsi naši izdelki primerne certifikate kot tudi odlično kvaliteto na kar smo še posebej ponosni.

#EKIPA

Urška

direktorica, oblikovalka

Gregor

prodajni in nabavni referent

Špela

komercialist

Mateja

šivilja

Ivanka

šivilja

#ZADOVOLJNI KUPCI

Rada bi pohvalila vašo ustrežljivost in prijaznost ob vsakem kontaktu. Poleg tega mi je všeč, da so oblačila, ki jih kupim za najstarejšega sina tako kvalitetno izdelana, da jih brez težav lahko nosi tudi njegov tri leta mlajši bratec.Ostanite zvesti naravnim materialom in še najpomembneje - nadaljujte s čudovito prakso, da so na vaših oblačilih napisi v slovenščini. To je danes prava redkost in pogosto dodaten razlog, da nakupujem pri vas.

Darja Urh

Spoštovani! Prejela sem paket naročenih oblačilc. Zelo, zelo sem zadovoljna, saj so oblačilca resnično zelo lepa in kar je meni pomembno, zelo kvalitetna. Naš mali fantek jih bo z veseljem nosil. Postali bomo vaša redna stranka in o vaši ponudbi obvestili

Anita

Odlična trgovina, prijazno osebje, ter super izdelki!

Judita