O NAS

"What survives the whole proces is what people wear." Marc Jacobs

Naša zgodba

Ko sta pred 24 leti Urška in Gregor postala starša, zanju časi niso bili rožnati. Urška pa je bila kot vsaka mama. Želela je poskrbeti za svojo družino in tako je doma z gospodinjskim strojem začela šivati oblekice za svojo Špelo. Urška je v svoja oblačila vložila vizijo estetike in praktičnosti, zato so bila hitro opažena. Najprej je začelo zanimati sosede, prijatelje… »kje si to kupila?« in tako sta mlada starša počasi razvila proizvodnjo. Začetki so bili v garažnih prostorih stanovanjske hiše, kar se kaj nekaj naših strank tudi verjetno spomni. Nato pa sta postavila proizvodnjo v Straži, kjer se trgovinica nahaja še danes.
In kljub razširjeni ponudbi smo ponosni, da iz naših produktov še vedno veje duh inovativnih dizajnov in skrbno bedimo nad celotnom postopkom izdelave. Skrbimo, da sledimo trendom in da so naša oblačila nosljiva, udobna, trpežna ter barvno usklajena. Ker pa želimo, da so vaši malčki zdravi in srečni pazimo, da imajo vsi naši izdelki primerne certifikate kot tudi odlično kvaliteto na kar smo še posebej ponosni.

#EKIPA

Urška

direktorica, oblikovalka

Gregor

prodajni in nabavni referent

Špela

komercialist

Mateja

šivilja

Ivanka

šivilja

#ZADOVOLJNI KUPCI

Obiskali smo vašo trgovino v Ljubljani. Res vse pohvale....barve,velikosti...vse kar potrebuješ.Vse lepo zloženo in označeno po velikostih.

Nadja Furdi

Super izdelki in prijazni lastniki...zadovoljna z izdelki in kvaliteto

Mateja

Pri vas sem kupovala veliko trenirk za moja dva fanta in z njimi sem izjemno zadovolna. Praktično drugih trenirk sploh več ne kupujem. Pohvale glede modelov in barv. Zanima pa me, če bo še kdaj možno kupiti trenirko v živo rumeni in živo oranžni barvi?

Patricija Školaris