O NAS

"What survives the whole proces is what people wear." Marc Jacobs

Naša zgodba

Ko sta pred 24 leti Urška in Gregor postala starša, zanju časi niso bili rožnati. Urška pa je bila kot vsaka mama. Želela je poskrbeti za svojo družino in tako je doma z gospodinjskim strojem začela šivati oblekice za svojo Špelo. Urška je v svoja oblačila vložila vizijo estetike in praktičnosti, zato so bila hitro opažena. Najprej je začelo zanimati sosede, prijatelje… »kje si to kupila?« in tako sta mlada starša počasi razvila proizvodnjo. Začetki so bili v garažnih prostorih stanovanjske hiše, kar se kaj nekaj naših strank tudi verjetno spomni. Nato pa sta postavila proizvodnjo v Straži, kjer se trgovinica nahaja še danes.
In kljub razširjeni ponudbi smo ponosni, da iz naših produktov še vedno veje duh inovativnih dizajnov in skrbno bedimo nad celotnom postopkom izdelave. Skrbimo, da sledimo trendom in da so naša oblačila nosljiva, udobna, trpežna ter barvno usklajena. Ker pa želimo, da so vaši malčki zdravi in srečni pazimo, da imajo vsi naši izdelki primerne certifikate kot tudi odlično kvaliteto na kar smo še posebej ponosni.

#EKIPA

Urška

direktorica, oblikovalka

Gregor

prodajni in nabavni referent

Špela

komercialist

Mateja

šivilja

Ivanka

šivilja

#ZADOVOLJNI KUPCI

Zahvaljujem vam za brzo slanje kvalitetne robice i želim vam puno uspjeha!

Ines

Pozdravljeni! Vaša oblačila so zelo lepa in kvalitetna. Moji sinčki imajo najraje oblečeno za v vrtec in v šolo vaše trenirke, in doma imamo še enega razgrajača, ki prav tako nosi vaše trenirke.

Metka Ladika Nemanič

Za darilo sem prejela vase bodije;najprej naj phjvalim materjal ki je res super (piše da se pere na 40,ampak tudi pri 60 so ostali taki kot prej).

Nika