O NAS

"What survives the whole proces is what people wear." Marc Jacobs

Naša zgodba

Ko sta pred 24 leti Urška in Gregor postala starša, zanju časi niso bili rožnati. Urška pa je bila kot vsaka mama. Želela je poskrbeti za svojo družino in tako je doma z gospodinjskim strojem začela šivati oblekice za svojo Špelo. Urška je v svoja oblačila vložila vizijo estetike in praktičnosti, zato so bila hitro opažena. Najprej je začelo zanimati sosede, prijatelje… »kje si to kupila?« in tako sta mlada starša počasi razvila proizvodnjo. Začetki so bili v garažnih prostorih stanovanjske hiše, kar se kaj nekaj naših strank tudi verjetno spomni. Nato pa sta postavila proizvodnjo v Straži, kjer se trgovinica nahaja še danes.
In kljub razširjeni ponudbi smo ponosni, da iz naših produktov še vedno veje duh inovativnih dizajnov in skrbno bedimo nad celotnom postopkom izdelave. Skrbimo, da sledimo trendom in da so naša oblačila nosljiva, udobna, trpežna ter barvno usklajena. Ker pa želimo, da so vaši malčki zdravi in srečni pazimo, da imajo vsi naši izdelki primerne certifikate kot tudi odlično kvaliteto na kar smo še posebej ponosni.

#EKIPA

Urška

direktorica, oblikovalka

Gregor

prodajni in nabavni referent

Špela

komercialist

Katarina

šivilja

Ivanka

šivilja

#ZADOVOLJNI KUPCI

Vse pohvale ekipi za izjemno delo!!! Kvaliteta odtehta ceno, cudovita oblacila so.. vse od barve do modelov in se vec! Rekla bi vam le: “you are simply the best”

Svetlana

Zahvaljujem vam za brzo slanje kvalitetne robice i želim vam puno uspjeha!

Ines

Dragi Božiček! Ko je poštar pozvonil sva jaz ( Lars ) in moj bratec Erik,hitro stekla k vratom pogledat kaj je prinesel.Bilo je polno reklam.kartic in nekaj večjega.Babica mi je dala to veliko kuverto in rekla;"To pa ne vem kaj bo,mogoče je kaj za vaju?".Hitro sem raztrgal(raztrgal zato,ker sem bil radoveden) in ven sta padla dva predpasnika."O, glej Božiček vama je še po pošti poslal darilo",je rekla babica.Bil sem zelo vesel,pa Erik tudi,pa babica...hitro sem pokazal še mami,pa atanu,pa stricu Makanu.. Takoj sem dal predpasnik gor,da mi je ga babica zavezala,Erik ga je tudi dal gor...pol sva pa kuhala.O kako dobra juha je bila.Bi jo še tebi skuhal,če bi te videl. Dragi Božiček,zelo sva bila vesela darila in sedaj bova še več kuhala. Lepo te pozdravljamo in ti želimo vse lepo in babica pravi;" pa tudi uspešno",ko boš stopil v Novo leto 2015! Hvala Božiček Lars in Erik

Lars in Erik