BODIJI ZA DOJENČKE, brez njih ne gre!

Pri sodobni modi oblačenja so bodiji za dojenčke postali standardni spremljevalec v garderobi vsakega malčka. S prehodom iz tetra pleničk na pralne in tiste za enkratno uporabo so postali pravi modni hit. Otroka zaščitijo pred hladnim zrakom in hkrati poskrbijo, da plenička ostane na svojem mestu. Preoblačenje je karseda preprosto, saj se bodiji zapenjajo z drukerji ali netki. Kroji so prilagojeni novorojenčkom in malo večjim dojenčkom. Razlika je v tem, da se bodi za dojenčke oblači preko glave, pri novorojenčku, pa se popolnoma razpre. Zato govorimo o bodiju na preklop. Tako kot pri vseh otroških oblačilih, ki jih izdelujemo tudi pri bodijih pazimo na tkanine in dodatke. Tako boste v naši spletni trgovini z otroškimi oblačili Sivili našli le bodije, ki ustrezajo našim visokim standardom. Le takšne tudi mi z veseljem oblečemo svojim otrokom. Prepričajte se, da smo za vašega sončka izdelali najboljši bodi.

Kako oblačimo bodi za dojenčke

Dojenčki so vedno veljali za občutljiva bitja, ki jim ni vseeno kako se oblačijo njihova otroška oblačila. Oni ne marajo oblačenja skozi glavo in tiščanja za vratom zato smo izdelali bodi za dojenčke, ki odpravlja to nadlogo. Obleče se tako, da se popolnoma odpre in pri tem ne stiska, praska in ne tišči. Tudi ko je oblečen ne tišči za vratom, saj ima tam elastično tkanino, ki poskrbi za to. Če pa bi tiščal skozi noge?! To bi bila veselica brez primere! Da se izognemo temu smo naredili veeelik izrez, ki ga po namestitvi pleničke enostavno zapremo in pritrdimo z netki. Le takšne bodije izdelujemo v podjetju Sivili in skrbimo, da jih bodo vaši dojenčki z veseljem vsakodnevno nosili. Zato kar pogumno obiščite našo spletno trgovino z otroškimi oblačili Sivili in si sestavite svoj komplet otroških oblačil za vašega sončka.

Ekološka in moderna oblačila za dojenčke

Oblačila za dojenčke morajo slediti modnim trendom, ki jih narekuje modna industrija in biti mehka ter udobna. Ne gleda na to ali gre za bodije, žabice, majice, jopice, trenirke, tetra pleničke ali hlačke je toplo priporočljivo, da so otroška oblačila izdelana iz mehkega in nežnega bombaža. Takšne komplete boste veselo, brezskrbno in dolgo nosili in prali, a bodo kljub temu ostala kot nova. Dojenčka je namreč potrebno kar nekajkrat na dan tudi preobleči, zato bo še kako pomembno kako se bodo otroška oblačila prala. Malokrat se namreč zgodi, da ostane bodi po hranjenju čist. Zato je prav, da pri nakupu bodija za dojenčke računamo tudi na tovrstno podrobnost, ki naj ne bo zanemarjena.

Bodiji za dojenčke

Ne glede na spol je bodi univerzalno oblačilo za vsakega dojenčka, v katerem se bodo odlično počutili. Pri sodobnem načinu se ga največ uporablja dokler ima otrok pleničko, nekateri pa jih nosijo tudi potem, saj jih njihov način zapenjanja v razkoraku dobro varuje pred nadležnim mrazom. Bodiji za dojenčke so na voljo v različnih barvah, vzorčkih in barvnih kombinacijah z dolgimi kratkimi ali brez rokavov. Najkvalitetnejši so izdelani iz naravnih materialov, ki nežni otroški koži ne škodujejo in ji omogočajo dihanje. Takšni ne povzročajo alergijskih reakcij, zato so primerni tudi za dojenčke in novorojenke z občutljivo kožo.

Filtriraj izdelke Prikazovanje 1 - 24 od 103 rezultatov
Razvrsti po
Cena
Spol
[]