OTROŠKE OBLEKE za brezkrbno igro in neizmerno udobje!

Ker so otroci naši zakladi in si zaslužijo le najboljše, se pri nas vse začne s kakovostnimi otroškimi oblekami. Vse se tako začne že pri sproščujočem in mirnem spancu, ki je ključen za ohranjanje zdravja, zato vam med drugim ponujamo tudi najkvalitetnejše pižame – že otroci opazijo razliko. Seveda to ne zmanjšuje pomena ostalih otroških oblek, ki jih vsakodnevno uporabljamo. V naši spletni trgovini z otroškimi oblačili Sivili lahko najdete vsa oblačila, ki jih potrebujete, da bo vaš sonček brezskrbno odraščal. Uporabljamo le skrbno izbrane tkanine najboljše kakovosti in sledimo najnovejšim modnim trendom. Ponujamo pester nabor otroških oblek od spodnjega perila, majic in jopic do pižam, hlač in pajkic. Ker uporabljamo mehke naravne materiale, se vaši malčki tudi pri naporni igri v njih počutijo fantastično. V kompletu z ostalimi oblačili v naši spletni trgovini Sivili, pa si lahko oblikujete svoj unikatni modni slog.

Otroška oblačila Sivili so pravi naslov, če  potrebujete kakovostna, očarljiva, praktična in koži prijazna otroška oblačila. Inovativen dizajn, predana ročna izdelava in pester izbor otroških oblačil bo navdušil tako starše kot vaše najmlajše.

Ročno izdelane otroške obleke Sivili prvovrstne kakovosti

Ker za vaše otroke želimo le najboljše, izdelujemo oblačila za novorojenčke, dojenčke in otroke iz kakovostnih in varnih materialov prijaznih nežni otroški koži. Otroška oblačila Sivili so skrbno ročno izdelana iz najkakovostnejših materialov brez škodljivih snovi in barvil. Spremljanje najnovejših modnih trendov otroške mode poskrbi, da so otroške obleke estetsko privlačne, udobne, praktične in trpežne. Naša ponudba otroških oblačil zajema širok nabor izdelkov za vse potrebe in okuse: bodije, žabice, majice, hlače, kape, jopice, oblekice, kape, slinčke, rute, tetra plenice in celo odeje. Enostavno nakupovanje v naši spletni trgovini omogoča preprost, varen in hiter nakup. Naročene otroške obleke lahko plačate po povzetju, predračunu ali pa ob oddaji naročila s kartico. Izdelke boste prejeli morda že naslednji delovni dan, vsekakor pa se bomo potrudili, da jih prejmete čimprej. Vsako naročilo bomo skrbno pripravili za pošiljanje, da med transportom ne bi prišlo do poškodovanja. Tako kot skrbno izdelamo svoja oblačila, smo pozorni tudi na to, v kakšnem stanju jih boste prejeli. Za ta namen imamo izdelano posebno embalažo, ki jo lahko ob morebitnem vračilu enostavno ponovno uporabite, ker ima že pripravljen samolepilni trak za zapiranje. Tako bodo tudi otroške obleke, ki jih nameravate vrniti ali zamenjati, prišle nepoškodovane in s čim manjšim obremenjevanjem okolja.

Kako izbrati kvalitetna otroška oblačila in pri tem varčevati?

Je že res, da otroci otroške obleke hitro prerastejo. Vsaj do njihovega prvega leta starosti se velikosti oblačil skoraj mesečno spreminjajo. A to še ni zadosten razlog, da bi kupovali nekvalitetna oblačila. Kvalitetna otroška oblačila so prijaznejša do otrok in denarnice.

Če izberete kvalitetna oblačila, so ta običajno izdelana iz visokega deleža naravnih vlaken. To je pomembno, ker so naravna vlakna prijaznejša do naše kože, bolje dihajo in regulirajo vlago. V njih se otroci manj potijo ter bolje počutijo. Res je, da kvalitetne otroške obleke niso ravno poceni, a zavedati se moramo, da bodo tudi po neštetih pranjih ostala ista. Lahko jih perete in perete pa bo njihova oblika in barva še vedno ostala enaka. Tako se izognete slabi volji zaradi prehitro strganega ali razvlečenega oblačila, še preden ga otroci prerastejo. Če na koncu seštejemo cene poceni in nekvalitetnih otroških oblačil, hitro ugotovimo, da bi nas nakup dražjega kosa stal veliko manj denarja. Zato postavite kakovost pred količino in kupujte kvalitetne otroške obleke, saj vam bodo otroci in vaša denarnica hvaležni.

Varen nakup v spletni trgovini Sivili

Naša spletna trgovina vam nudi pester izbor otroških oblek tudi takrat, ko so ostale trgovine že zaprte. V široki izbiri lahko izbirate med bodiji, majicami, žabicami, slinčki, hlačami, jopicami, brezrokavniki, odjemi, kapami, … Preprost nakup vabi k nakupovanju vse, ki ste prezaposleni za obisk trgovine ali pa preprosto ne marate gneče.  V naši spletni trgovini z otroškimi oblačila preprosto pridete do svojih želja. Otroške obleke enostavno izberete in jih dodate v košarico kot v običajni trgovini. Po zaključenem nakupovanju košarico enostavno prinesete na blagajno, kjer vam bo naš škrat Vili izdelke zaračunal. Pri tem vam bo takoj pokazal tudi strošek, ki ga boste odšteli za pošiljanje naročenih oblačil. Izdelke boste lahko plačili po povzetju, kar pomeni, da boste kurirju predali denar, po predračunu ali plačilu s kartico. Pri nakupu po predračunu boste na vaš elektronski naslov prejeli sporočilo s podatki za plačilo na naš transakcijski račun. V primeru plačila s kartico pa vas bo naša spletna trgovina preusmerila na bančno stran za plačevanje s karticami. Tam boste izvedli plačilo in tako zaključili nakupovanje. Naslednji delovni dan vam bomo naročilo skrbno pripravili in v primeru uspešnega plačila tudi poslali. V primeru, da z prejetimi izdelki niste zadovoljni, lahko otroške obleke, ki vam ne ustrezajo, enostavno vrnete in zamenjate ali se v z nami dogovorite za drugačno poravnavo. Vsekakor pa je nakupovanje v naši spletni trgovini Sivili povsem varno in brez nepotrebnega stresa.

Otroške obleke Sivili

Kupujete oblačila za vašega otroka? V naši spletni trgovini vam olajšamo odločitev, ker boste lahko izbirali med množico otroških oblek izdelanih s svojim znanjem in marljivimi rokavi v Sloveniji. Na voljo so številni različni modeli, barvne kombinacije tako za fante kot punčke. V zadnjem času opažamo veliko priljubljenost otroških motivov, kjer je uporabljena slovenščina. Z nakupom v naši trgovini Sivili boste podprli majhno podjetje, ki že več kot četrt stoletja izdeluje otroške obleke s srcem. Podjetje je plod dveh staršev, ki sta svojo skrb za družino pretvorila v uspešno dejavnost. Naša proizvodnja in stacionarna trgovina se nahajata v Straži pri Novem mestu, ker pa želimo biti dostopni vsem, smo se odločili svoja otroška oblačila ponuditi kupcem tudi preko sodobne spletne trgovine. V njej lahko vsakdo preprosto naroči željene otroške obleke. Na enem mestu smo združili najrazličnejša oblačila za novorojenčke, dojenčke in otroke. Poskrbeli smo, da svojega otroka popolnoma oblečete ne glede na njegovo velikost in starost. Naše tekstilne izdelke izdelujemo po visokih standardih, so varni za najmlajše in praktični za starše. Pri vsem tem pa pazimo na estetiko, ki krasi prav vsak kos.

Filtriraj izdelke Prikazovanje 1 - 24 od 425 rezultatov
Razvrsti po
Cena
Spol
Posebnosti
[]