Jopice, puloverji, brezrokavniki za vsak dan

Skoraj ne mine dan ko ne bi bili uporabili tople jopice, puloverji ali brezrokavniki. Pogosto nas tudi poleti zaradi naglih ohladitev zazebe in takrat pridejo še kako prav.

Otroška jopica je super uporabna za vsak dan. Zaradi enostavnega oblačenja uporabljamo za zapenjanje zadrgo. Na koncu zadrge ima vsaka jopica zaščito iz blaga, da ne pride do praskanja po vratu. Narejene so iz trpežne bombažne tkanine, ki ima zaradi boljšega občutka pri nošenju dodan elastan. V naši spletni trgovini z otroškimi oblačili boste našli različne jopice za vašega otroka vseh barv in vzorcev tako za deklice kot tudi dečke.

Otroški puloverji se je v sodobni modi utrdil bolj za nošenje v hladnih dneh, saj ga ni tako preprosto sleči in zamenjati kot otroško jopico. Zato se puloverji uporabljajo takrat, ko vemo, da se ne bo potrebno takoj sleči. Prav tako kot pri otroških jopicah se tudi pri puloverjih uporabljajo tkanine z elastanom, saj so veliko prijetnejše za nošenje.

Se vprašate kaj pozimi ali v prehodnem obdobju obleči čez majico, da ni prevroče. To bi lahko bili otroški brezrokavniki. Lahko so lep modni dodatek, poleg tega pa so zelo uporabni, saj nam pokrijejo vitalne organe in jih tako zaščitijo pred mrazom. Otroški brezrokavnik pride najbolj prav ko je otroška jopica prevroča. Narejeni so na zapenjanje z netki, ali z zadrgo. Okrasimo jih s pisanim trakom ali simpatičnimi tiski in vezeninami. V zimskem času so na voljo kosmateni, za še večjo mehkobo in toplino.

Kratek zaključek je, da brez jopice, puloverji ali brezrokavniki ne gre!

Filtriraj izdelke Prikazovanje 1 - 17 od 17 rezultatov
Razvrsti po
Cena
Spol
[]