OTROŠKE TRENIRKE Sivili vam predstavi Vili.

Pri sodobnem načinu oblačenja je tkanine iz 100% bombaža zamenjala elastična tkanina, kjer je bombažu dodanih nekaj odstotkov elastana. Takšna tkanina bo vašim otrokom omogočila nemoteno igro in udobje, ki jim ga boste zavidali. Včasih so bile otroške trenirke najpogosteje kupljen tekstilni izdelek, kar pa se je sedaj spremenilo. Kupci imajo veliko raje več hlač kot jopic. Zato smo naša otroška oblačila prilagodili na način, da je možno jopico kombinirati z večjim številom otroških hlač. Tako si lahko ustvarite več kompletov, otroških trenirk, ki jih bo vaš otrok nosil ob različnih priložnostih.

Otroške trenirke pridejo prav, ko želimo izkoristiti in kombinirati vsa oblačila, ki jih imamo v omari. Spodnji deli se namreč v primerjavi z zgornjimi velikokrat hitreje obrabijo. Pa tudi zato, ker se v njih otroci lahko najlepše in brezskrbno gibljejo. V hladnejših dneh so otroške hlače narejene iz kosmatene tkanine. Popestrimo jih s priročnimi žepi, tiski ali všitki, igramo pa se tudi s kroji. Velikokrat boste našli hlače, ki so prerezane, široke in pisanih barv. Večina otroških trenirk se zaključi s patentom, da vam ni treba skrbeti o dolžini. Patent pa imajo tudi v pasu, v katerem je všita elastika, da hlače ne »padajo«. Poleg tega sta na voljo dva modela: ožji in klasični. Prav tako pazimo, da lahko vaši otroci trenirkam, ki so si jih izbrali, enostavno dodajo majico v poljubni barvi. Tako jim omogočimo enostavno, preprosto in simpatično kombiniranje otroških oblačil med seboj. Pri vsej zgodbi je pomembno, da so otroci pri svojem oblačenju čimprej samostojni.

Praktičen spodnji del trenirke

Posamični spodnji deli trenirk pridejo prav, ko želimo naučiti svoje otroke samostojnosti. V pasu imajo namesto nerodnih gumbov enostavno elastiko, ki vašim otrokom omogoča večjo samostojnost. Tako se lahko sami oblečejo in grejo na stranišče tudi takrat, ko ni staršev. Tako hitreje postanejo samostojni in neodvisni. Velja pripomniti, da jih izdelujemo v različnih krojih, modelih in barvah. Da pa je pestrost še večja, jih šivamo iz tkanin različnih debelin. Tako boste v pomladi in poletju lahko izbirali med otroškimi trenirkami, ki so tanjše kot pa tiste za jesen in zimo. Hlače za jesen in zimo so narejene iz težje tkanine, ki pa je za hladnejše dni še kosmatena. Vsem tkaninam, ki jih uporabljamo za otroške trenirke, je skupno, da vsebujejo visok odstotek bombaža z elastanom za njeno prožnost. Takšni materiali se lepo raztezajo in prilagajajo otroškim potrebam pri njihovem brezskrbnem tekanju naokrog. Pri vsakih hlačah smo pozorni na sleherno podrobnost pri izdelavi in ničesar ne prepuščamo naključju. Takšna skrb pri izdelavi otroških oblačil se nam obrestuje z zadovoljnimi kupci, ki se  vračajo v našo trgovino. Posebna zgodba pa so patenti na dolžini in v pasu, ki so se ponovno vrnili. Patent na koncu hlačnice je praktičen iz večih razlogov, med katerimi je najpomembnejši ta, da z njim brez vsakega truda uravnavate dolžino hlač. Otroci že tako hitro rastejo, s patentom pa lažje prilagodimo dolžino otrokovi velikosti, saj se klub večji dolžini ne opazi, da so hlače predolge. V naši spletni trgovini z otroškim tekstilom jih boste našli pod vsemi starostnimi kategorijami in rubriko 'TRENIRKE'. Tam lahko izbirate med ožjim ali širšim modelom.

Postavite si prioritete in sestavite spisek pred nakupom otroških oblačil

Najmanj časa vam bo vzel nakup na enem mestu. V takšnem primeru privarčujete pri poštnini in času, ki bi ga porabili za tekanje med trgovinami. Vse skupaj vam olajša še nakup preko spletne trgovine Sivili, kjer najdete vsa otroška oblačila za vašega otroka. Če k temu dodamo še prej narejen spisek izdelkov, ki jih nujno potrebujete, vas med samim nakupom ne bo zaneslo v kupovanje nepotrebnih kosov oblačil. Tako boste prihranili na času in denarju. Med samim nakupom na naši spletni strani bodite pozorni tudi na znižane izdelke in razprodaje. V tem primeru boste lahko kupili izdelke kar nekaj odstotkov ceneje. Med menjavanji sezon ali hitro prodajo ostalih kosov znižamo bodije, majice, hlače, žabice, pižame, spodnje perilo in otroške trenirke. V tem primeru boste lahko ugodno kupili izdelke, ki se lepo kombinirajo z ostalimi oblačili iz nove kolekcije. Pri nakupu bodite pozorni še na debelino, ki pa je označena pri vsakem izdelku. Tako bodo pomladne in poletne otroške trenirke tanjše od tistih, ki jih boste potrebovali pozimi. Za zimo namreč izdelamo otroške hlače in jopice iz kosmatene tkanine, ki daje prijeten in topel občutek pri nošenju. Vsem otroškim oblačilom mora biti prioriteta kakovost, da lahko uporabljene kose predate še komu, ki jih bo ponosil in užival v njih.

Filtriraj izdelke Prikazovanje 1 - 24 od 49 rezultatov
Razvrsti po
Cena
Spol
Posebnosti
[]