Pomoč pri nakupu

IZBIRA IZDELKOV

Artikli v spletni ponudbi otroških oblačil so razdeljeni v kategorije:

– Novorojenčki (kjer najdete oblačila v velikosth od 56/0mes do velikosti 62/3mes)

– Malčki (kjer najdete otroška oblačila v velikostih od 68/6mes do velikosti 86/18 mes)

– Otroci (kjer najdete otroška oblačila v velikostih od 2/92 do velikosti 12/152)

– Dodatki ( kjer so na voljo otroška pregrinjala, kape, trakovi, plenice,…)

– Akcije (vsebuje vse izdelke otroških oblačil, ki so trenutno v akcijskem znižanju)

– Zadnji kosi (vsebuje znižane izdelke otroških oblačil, ki niso več na zalogi v vseh velikostih).

Ko izberete kategorijo pa v levem meniju izbirate med:

– Spolom (dečki in deklice),

– Velikost ( pri različni kategoriji se pojavijo različne velikosti v zgoraj omenjenih razponih) in

– Kategorijami (kjer lahko izbirate med majicami, hlačmi, spodnjim perilom, kapami, bodiji, trenirkami,…).

Po kliku na podkategorijo, se v sredini zaslona prikaže seznam izdelkov s sliko, njihovo osnovno ceno ter nazivom.
S klikom na sliko izdelka, se odpre stran z opisom artikla, dodatnimi slikami, pripadajočimi atributi (barva, velikost, sestava,…) in velikostne oznake, ki so na zalogi. Velikostne oznake, ki jih ni na zalogi niso prikazane zato jih ni možno kupiti. Izdelki se dodajajo v košarico s klikom na željeno in razpoložljivo velikost.

NAKUPOVALNA KOŠARICA

Nakupovalna košarica ima enako vlogo kot košarica v navadni trgovini, in sicer shranjuje izbrane izdelke, ter vam kaže njihovo število.
Vsebino košarice lahko pregledate ob vsakem trenutku, ter v njo dodate ali iz nje odstranite izbrane izdelke. Izdelke v košarico dodate tako, da preprosto kliknete na gumb, ki označuje željeno velikost oziroma številko izdelka. Izbranim izdelkom lahko spremenite količino (vpišete željeno količino) in s pritiskom na gumb >OK< se vam glede na spremenjeno količino preračuna celotna vrednost nakupa če je količina, ki ste jo vpisali na zalogi. Če željene količine ni na zalogi vam program omogoči nakup le toliko izdelkov, kot jih je trenutno na zalogi. Izdelke v košarici lahko iz nje brišete s pritiskom na križec v rubriki >ODSTRANI<, ki je v nakupovalni košarici povsem na desni strani. V kolikor se želite vrniti nazaj k nakupu kliknete gumb >NAZAJ PO NAKUPIH<, v kolikor pa želite izbrane izdelke kupiti, kliknete gumb >ODDAJ NAROČILO Z OBVEZNOSTJO PLAČILA<.

Izpolnite obrazec in s klikom na gumb >ODDAJ NAROČILO Z OBVEZNOSTJO PLAČILA< zaključite svoj nakup, ali pa se z gumbom >NAZAJ NA KOŠARICO< vrnite v košarico.

POSTOPEK NAKUPA

Če ste prepričani, da želite izdelke, ki jih imate v košarici kupiti, potem enostavno sledite navodilom in izpolnite obrazec, ki ga najdete pod košarico oziroma vašim naročilom. Tukaj izbirate tudi način plačila in dostave. Ko vpišete vse zahtevane podatke kliknete gumb >ODDAJ NAROČILO Z OBVEZNOSTJO PLAČILA<. V nekaj minutah boste na svoj elektronski naslov prejeli potrdilo o oddanem naročilu.
V primeru dodatnih informacij ali težav pri nakupu nam lahko pišete na elektronski naslov info@sivili.si ali nas pokličete po telefonu +386 7 384 70 40.

[]