Oblekice za dojenčke so nepogrešljiv kos garderobe vsake majhne princeske.

Za vaše princeske šivamo oblekice, ki so narejene iz lahkih materialov in po simpatičnih krojih. Deklice jih naravnost obožujejo in jih nosijo samostojno ali pa v kombinaciji z ostalimi otroškimi oblačili iz naše široke ponudbe. Tako si lahko v spletni trgovini Sivili izberete svoje oblekice za dojenčke in artikle, ki jih boste pri spremembi vremena enostavno nosili ob njih.

V tem velikostnem razredu lahko izbirate tudi med oblekicami narejenimi na balonček, različno nabranimi , z različnimi rokavi ali simpatičnimi dodatki. Tudi pri manjših deklicah smo poskrbeli za enostavno kombiniranje. Lahko izberete bodi, žabice, baggy hlačke in celo pajkice. Vsi izdelki so prilagojeni lažjemu oblačenju otroka in imajo prostor za pleničko, ki pa je lahko pralna ali tista za enkratno uporabo. Vam in vašim deklicam se trudimo zagotoviti praktične oblekice za punčke s katerimi boste uživali in se zabavali.

Odloči se lahko tudi za lahkotno krilo, ki se prav lepo zavrti v poletnem sončnem vremenu. Tako oblekica kot krilo omogočata več različnih stilov nošenja z ostalimi otroškimi oblačili.

Filtriraj izdelke Prikazovanje 1 - 3 od 3 rezultatov
Razvrsti po
Cena
Spol
[]