ŽABICE ZA DOJENČKE – da bo njihovim nogicam vedno toplo

Ker tudi otroške nogice potrebujejo zaščito smo za to poskrbeli z žabicami za dojenčke, ki imajo všita stopala. Ker dojenčkom ne moremo obleči klasičnih nogavičk izdelujemo bombažne žabice s stopali. So prijetne, mehke in udobne. Ker boste vašega dojenčka na dan večkrat preobleki so žabice narejene ravno tako, da omogočajo enostavno preoblačenje. Ko gre za oblačila za dojenčka, naj na vašo izbiro vedno vpliva ravno enostavnost pri oblačenju, izdelava in sestava izdelka. Pomemben je pravi izbor materiala, saj bodo oblačila, ki jih boste izbrali v neposrednem stiku z nežno otroško kožo. Najnežnejši material, ki se že leta uporablja v takšne namene je ravno bombaž. Je naraven, topel, zračen in koži prijazen. Žabice za dojenčke izdelujemo iz bombažnih materialov v različnih debelinah in tako poskrbimo, da so primerne letnemu času uporabe. V naši trgovini z otroškimi oblačil jih boste enostavno kombinirali z bodiji na preklop, tetra majicami, kapicami, copatki, ali pa že sestavljenimi kompleti za dojenčke.

Žabice za dojenčke, novorojenčke in otroke, da bo njihovim nogicam vedno toplo

Ker tudi otroške nogice potrebujejo zaščito smo za to poskrbeli z žabicami za dojenčke, ki imajo všita stopala. Ker dojenčkom ne moremo obleči klasičnih nogavičk izdelujemo bombažne žabice za dojenčke s stopali, ki so prijetne, mehke in udobne. Ker boste vašega dojenčka na dan večkrat preobleki so žabice narejene ravno tako, da omogočajo enostavno preoblačenje tako za vas, kot za novega družinskega člana. Ko gre za oblačila za dojenčka, naj na vašo izbiro vedno vpliva ravno enostavnost pri oblačenju, izdelava in sestava izdelka. Pomemben je namreč pravi izbor materiala saj bodo oblačila, ki jih boste izbrali za vašega dojenčka v neposrednem stiku z nežno otroško kožo. Najnežnejši material, ki se že leta uporablja v takšne namene je ravno bombaž, saj je naraven, topel, zračen in koži prijazen. Žabice za dojenčke izdelujemo iz bombažnih materialov v različnih debelinah in tako poskrbimo, da so primerne letnemu času uporabe. V naši trgovini z otroškimi oblačil jih boste enostavno kombinirali z bodiji na preklop, tetra majicami, kapicami, copatki, ali pa že sestavljenimi kompleti za dojenčke.

Pripravite si svoj komplet oblačil za dojenčka z žabicami

Ko se približuje čas poroda vašega dolgo pričakovanega malčka ali malčice, si pravočasno pripravite stvari, ki jih boste potrebovali tako doma kot pri odhodu iz porodnišnice. Pri odhodu iz porodnišnice naj vaš komplet za novorojenčka vsebuje tetra pleničke, majice z dolgimi rokavčki, jopico, žabice s stopali, copatke in odejo če je zunaj hladno. Vsekakor je potrebno poskrbeti, da vašega novega in težko pričakovanega med odhodom v otroških oblačilih ne bo zeblo. Poleg oblačil za novorojenčka ne pozabite tudi na pravo dudo, stekleničko, lupinico in voziček, da boste malčka varno pripeljali domov. Doma pa naj čaka otroška posteljica s prikupno posteljnino, spalno gnezdece in ostala otroška oblačila ter prikupni dodatki. Vaš sonček se bo po prihodu iz porodnišnice najbolje počutil v manjših zibkah ali košari Moses, kasneje pa ga boste navadili tudi na večjo posteljo. Če pa boste hoteli da vaš sonček počiva neposredno pri vas, vas vseh skrbi reši spalno gnezdece, ki prepreči da bi vaš malček kamorkoli padel.

Katera oblačila za novorojenčka potrebujem in koliko

Da ne bi kupovali preveč smo za vas sestavili spisek oblačil za novorojenčka, ki ga po naših ocenah potrebujete. Seznam oblačil je napisan le kot osnovno vodilo, dejanske količine pa so odvisne tudi od letnega časa otrokovega rojstva in številnih drugih dejavnikov. Otroška oblačila, ki jih boste potrebovali ob prihodu novega družinskega člana so:

  • Komplet za novorojenčka v katerem so majica, hlače, copatki in kapa (4-7 kosov)
  • Bodi na preklop (10-15 kosov)
  • Žabice za dojenčka – naj bodo bombažne (7-10 kosov)
  • Kapice – naj bodo bombažne (4-7 kosov).

Vsekakor boste poleg naštetih otroških oblačil potrebovali še tetra pleničke, odeje in podloge, kjer pa je količina odvisna od mnogih dejavnikov in je zato težko opredeliti količino. Ko boste kupovali oblačila za novorojenčka pa ne pozabite, da boste kar nekaj stvari dobili tudi od sorodnikov in znancev zato si ne delajte prevelike zaloge. Poleg vsega naštetega pa bomo v podjetju Sivili še vedno izdelovali otroška oblačila, ki jih boste kljub temu, da  boste omejeni pri gibanju preprosto naročili v naši spletni trgovini z otroškimi oblačili. Hitro in varno vam jih bo prinesel kurir dostavne službe, ki jo boste izbrali.

Filtriraj izdelke Prikazovanje 1 - 20 od 20 rezultatov
Razvrsti po
Cena
Spol
[]