Bodi na preklop vam bo olajšal vsakodnevno oblačenje.

Bodi na preklop je pri sodobnem oblačenju novorojenčkov nepogrešljiv kos oblačila za našega novega družinskega člana. Ker se bodi popolnoma razpre, lahko vašega sončka preprosto položite na hrbtno stran bodija in mu brez večjih naporov oblečete rokavčke ter ga zapnete. Seveda pri tem ne smemo pozabiti na vse dodatke, ki ne smejo vsebovati škodljivih snovi, saj bi te lahko škodovale vašim novim družinskim članom. Zato se tudi pri izdelavi bodijev na preklop držimo reka, da je za vas najboljše le najkvalitetnejše. Tudi mi smo starši in smo tudi sami z veseljem oblačili malčke v takšna otroška oblačila. Narejeni so iz 100% bombaža ali pa iz malce bolj raztegljivega jersey-a.

Pri oblikovanju pa smo edinstveni. Vse sličice, ki jih najdete na naših bodijih na preklop so delo naše domišljije. Potiski so narejeni tako, da se vsak kos kolekcije med seboj lepo kombinira in dopolnjuje. Zato je ustvarjanje vsakodnevnega videza enostavno.

In tako boste v naši ponudbi našli kvalitetne, čudovite, enostavne bodije, ki bodo brez težav prenesli več pranj. Oglejte si ponudbo in oblecite vašo “štručko” v vaš najljubši kos.

Kakšen bodi izbrati za novorojenčka

Klasičen bodi se oblači skozi glavo, zato je pri novorojenčkih in dojenčkih nepraktičen in mnogim povzroča odpor do oblačenja in preoblačenja. Tako smo v podjetju Sivili izdelali bodi na preklop, ki se popolnoma razpre in vam tako omogoči preprosto oblačenje in preoblačenje, v katerem uživata oba udeleženca. Kot rečeno, se bodi razpre in položi na hrbtni del, na katerega nato položite dojenčka in mu rokave enostavno oblečete. Po namestitvi pralne pleničke, ali pa tiste za enkratno uporabo, bodi enostavno zapnete z netki. Potrebno je poudariti, da ti ne vsebujejo škodljivega niklja in so zato popolnoma neškodljivi. Tudi pri uporabi ostalih dodatkov pri bodijih na preklop raje dvakrat premislimo, kot da bi se odločili narobe, in se držimo reka, da je samo najbolje dovolj dobro za vas in vaše najmlajše. Tudi mi imamo otroke, ki smo jih skozi obdobje odraščanja z veseljem oblekli v zdrava otroška oblačila.

Oblačila za dojenčke, ki so vedno v trendu

Otroška oblačila z različnimi tiski super herojev iz risank so vedno priljubljena tako pri otrocih kot pri starših. Pri otroških oblačilih Sivili pa smo naredili korak naprej in pri oblikovanju sličic, ki jih uporabljamo pri izdelavi oblačil, uporabili veliko domišljije in slovenski jezik.  V vsaki kolekciji boste lahko našli nagajive tekste, kombinirane tudi s sličicami, ki starše pogosto popeljejo v obdobje odraščanja.  V naši spletni trgovini z otroškimi oblačili imamo prikupna in nagajiva oblačila za dojenčke in otroke, z napisi v slovenskem jeziku, ki mu je vedno dodana sličica s posebnim namenom. Sličice izdelamo namreč tako, da se med seboj dopolnjujejo in kombinirajo, saj vam s tem omogočimo več kombinacij otroških oblačil. Del sličice, ki smo jo uporabili za bodi na preklop, boste lahko našli tudi pri hlačah, majici, jopice ali kakšnemu drugemu oblačilu. Tako boste izdelke med seboj lažje kombinirali in si ustvarili popolnoma svoj otroški komplet. Večna skrb, da materiali ne bodo mehki in kvalitetni, ali pa skrb, da bo vsak detajl na pravem mestu, naša otroška oblačila dela drugačna od konkurence, na kar smo izjemno ponosni. Zato se vedno trudimo izdelati inovativne in drugačne kolekcije, ki jih bodo uporabniki z veseljem in dolgo uporabljali.

Filtriraj izdelke Prikazovanje 1 - 24 od 32 rezultatov
Razvrsti po
Cena
Spol
[]