Ob prihodu novega člana najprej pomislimo na komplet za novorojenčka.

Večina staršev že pred prihodom novega družinskega člana na svet pomislijo na nakup otroških oblačil, saj jih je potrebno oprati in ustrezno pripraviti. Tako je logično tudi vprašanje mamice, kateri komplet za novorojenčka je pravi. Ustrezati mora letnemu času, velikosti, biti iz nežnih materialov – skratka biti mora nekaj posebnega. Nakup oblačil za novorojenčka in priprave nanj (na nakup ali na rojstvo?)  sta nekaj najlepšega, zato se v spletni otroški trgovini Sivili trudimo vsem zagotoviti najboljšo izkušnjo. Velikokrat namreč pri nakupu oblačil za novorojenčka nastopijo težave zaradi izbire, saj so trgovine prepolne otroških oblačil, ki so sumljive kakovosti. Za svojega novega družinskega člana se je vredno potruditi in kupiti oblačila, v katerih se bo počutil udobno in sproščeno. Pri nakupu je vredno tudi pomisliti, ali potrebujete veliko ali pa manj in tako raje dati poudarek na kvaliteto. Naše izkušnje namreč kažejo, da se povpraševanje po oblačilih za novorojenčka iz ekoloških materialov iz leta v leto veča. Zato je smiselno razmisliti tudi o boljši kvaliteti kompleta za novorojenčka in mu tako podaljšati življenjsko dobo in uporabnost. Vsekakor pa je najvažnejše, da komplet za novorojenčka v vseh pogledih zadovolji vaša pričakovanja.

Kompleti se pogosto uporabljajo tudi kot darilo staršem ali mamici. Sestavljeni so iz stvari, ki so potrebne, da novorojenčka odnesemo iz porodnišnice. Vsebujejo jopico, hlače, kapico in copatke. Izdelani so iz mehkega bombaža, v zimskih dneh pa iz pliša. Ker si želimo čim bolj približati naravi so na voljo tudi kompleti iz organskega bombaža, ki ne vsebuje barvil, ima le okrasno vezenje in lesene gumbke za zapenjanje.

Izbira pravega darila ob rojstvu

Pri oblačilih, ki jih potrebujemo ob rojstvu otroka, najprej pomislimo na komplet za novorojenčka, ki je lahko namensko izdelan ali pa sestavljen iz otroških oblačil v redni kolekciji. Vedno težimo k temu, da je sestavljen iz otroških oblačil, ki jih bo prihajajoči družinski član kar najbolj potreboval. Naš sestavljen komplet vsebuje jopico, hlačke, copatke in kapico, ker so to oblačila, ki so potrebna, da svojega novega sončka odnesete iz porodnišnice. Zato se komplet za novorojenčka izdelan v podjetju Sivili pogosto uporablja tudi kot darilo.

Debelino in vrsto uporabljene tkanine oziroma materiala pogojuje letni čas in trenutne temperature. Vsem uporabljenim materialom je skupna mehkoba, nežnost in neškodljivost, vse skupaj pa je dodatno še nadgrajeno s kompleti iz organskega bombaža. Tako smo naša otroška oblačila še bolj približali naravi in vam tako ponudili lažjo izbiro pravega.

Gojenje takšnega bombaža poteka s pomočjo rednega kolobarjenja, gnojenja s kompostom in brez uporabe škodljivih pesticidov in insekticidov. Zato boste z nakupom takšnega kompleta za novorojenčka tudi vi prispevali k čistejšemu okolju in zmanjšali možnost stika nežne otroške kože z nezaželenimi snovmi. Za komplet za novorojenčka je gotovo vredno odšteti kak evro več in svojega novorojenčka obleči v zdrava in okolju prijazna otroška oblačila.
Filtriraj izdelke Prikazovanje 1 - 15 od 15 rezultatov
Razvrsti po
Cena
Spol
[]