ODEJA ZA DOJENČKA nudi nežnost, mehkobo in toplino.

Poleg otroških oblačil je odeja za dojenčka med glavnimi nakupi novopečenih mamic oziroma staršev. Dojenčki si bolj kot kar koli drugega želijo topline, nežnosti in bližine. Pogosto se nanjo zelo navežejo, saj predstavlja posebno varnost in udobje. Njihova izbrana, najljubša odeja jih tako spremlja še dolgo v odraščanju, tudi ko so že preveliki da bi se z njo pokrili.
Vsestranska uporaba odeje za dojenčka vam bo polepšala vsak dan. Lahko jo uporabite kot podlogo za voziček ali kjerkoli doma. Primerna je tudi za pokrivanje malčka med počitkom, nočnim spanjem ali na sprehodu.
V naši trgovini lahko izbirate med različnimi modeli odejami velikosti 70×90 cm. Na voljo so različne barve in motivi, ne glede na to katero izberete, pa bo odeja postala nepogrešljiva. Za toplejše dni bo dovolj odeja iz dveh mehkih tkanin, med katerima ni polnila, za zimski čas pa raje izberite podloženo odejo. Vse imajo podlogo, ki je v stiku z nežno kožo, narejeno iz 100% bombaža.
Je tudi odlično darilo za vse starše, zaradi njene uporabnosti in vsestranskosti. Mehkoba in udobje sta z odejico zagotovljena!

Kaj uporabiti za zavijanje in pokrivanje novorojenčka?

Najbolj preprost in pravilen odgovor je odeja za dojenčka, ki jo kombiniramo s tetra pleničko. Pri vsem skupaj je najpomembnejše, da nežna otroška koža nima stika s tkanino, ki ni naravnega izvora, saj tako preprečimo morebitne alergije. Zato so vse odje za dojenčka, ki jih izdelamo v podjetju Sivili, podložene z naravnim bombažem, ki pri procesu tkanja in barvanja ni bil izpostavljen škodljivim kemikalijam. Dojenčki si pri procesu odraščanja najbolj želijo nežnosti, topline in bližine, zato se na odejo za dojenčka pogosto tako navežejo, da jih spremlja tudi kasneje, ko je že premajhna, da bi se z njo pokrili. V naši spletni trgovini lahko izbirate med različnimi barvami in vzorci, debelina pa je tako kot pri ostalih otroških oblačilih prilagojena letnemu času in zunanjim temperaturam. Tudi tetra pleničke so nepogrešljive tako kot otroški bodi na preklop. Posebno pozornost pri obeh izdelkih posvetite materialu, kjer so poleg 100-% bombaža uporabljeni še tiski in poslikave. Tudi ti morajo biti narejeni iz neškodljivih barv, saj bi se negativne posledice teh lahko takoj poznale na nežni otroški koži. Če na kratko naredimo povzetek odgovora na zgoraj zastavljeno vprašanje, bi bil odgovor sledeč – vse tkanine, ki jih uporabljate pri novorojenčku ali dojenčku v prvih mesecih njegovega bivanja na našem planetu, naj bodo mehke, udobne in zdrave .

Oblačila za dojenčka in različni kompleti slovenskega podjetja

Oblačila za dojenčka je še posebej lepo izbirati, ker so tako ljubka in mehka. V spletni trgovini Sivili vam ponujamo čudovita oblačila, komplete za dojenčke, dodatke in odeje za dojenčka, ki jih šivamo sami. Tako bdimo nad kvaliteto v celem procesu proizvodnje, kar pomeni, da vam za vaše malčke ponujamo le najboljše. Ponosni smo na lepe dizajne in kakovostne materiale, vse skupaj pa smo še nadgradili z eko oblačili za dojenčke. Vsi naši izdelki so enostavni za vzdrževanje in zelo praktični. Svoj komplet za novorojenčka si lahko sestavite sami ali pa se odločite za nakup že sestavljenega. Komplet bo poskrbel, da je otrok usklajeno oblečen od glave do peta, odeja za dojenčka in tetra plenička pa bosta dodali še piko na i. Vsi izdelki bodo vašega otroka nežno objeli in ga varovali pri prvih korakih v življenje. Moramo še omeniti, da smo ponosni tudi na uporabo slovenskega jezika, zato boste na marsikaterem izdelku iz kompleta, bodiju, žabicah, hlačkah, odeji ali jopici lahko našli tudi verze in besedila v domačem jeziku. V naši spletni trgovini boste našli tudi oblačila za dvojčke, ki jih boste prepoznali po tekstih ali motivih, ki se med seboj smiselno dopolnjujejo in povezujejo. Že naše babice so vedele, da je sproščujoč in miren spanec ključen za zdravo odraščanje. Zato v naši spletni trgovini izberite svojo odejo za dojenčka in na njeni osnovi sestavite komplet za dojenčka, ki vam bo ustrezal.

Filtriraj izdelke Prikazovanje 1 - 6 od 6 rezultatov
Razvrsti po
Cena
Spol
[]