Prikupne OBLEKICE ZA PUNČKE

Za vaše princeske šivamo oblekice, ki so narejene iz lahkih materialov in po simpatičnih krojih. Deklice jih naravnost obožujejo in jih nosijo samostojno ali pa v kombinaciji z ostalimi otroškimi oblačili iz naše široke ponudbe. Tako si lahko v spletni trgovini Sivili izberete svoj dekliški komplet in artikle, ki jih boste pri spremembi vremena enostavno nosili ob njem. Za svojo navihanko lahko izbirate med oblekicami brez rokavov, kratkimi ali dolgimi rokavi. Možnosti je ogromno, lahko je malce širša in podaljšana majica, ali pa simpatična poletna oblekica z volančki in čipkami. Vsem je skupno, da jih lahko vaše princeske nosijo samostojno ali v kombinacijah s pajkicami, kolesarkami ali capri hlačkami. Oblekice za punčke so na voljo tudi za najmlajše princeske, tako, da tudi one ne bodo prikrajšane za vse lepote in užitke, ki jih prinašajo.
Vaša mala damica pa naj se z vašo pomočjo odloči, ali ji bo bolje pristajala enobarvna ali kombinirana.

Otroška oblačila za punčke

Deklice imajo rade pisana, modna, praktična in skrbno izdelana oblačila. Vse te odlike krasijo kolekcije otroških oblačil izdelanih v podjetju Sivili. Kupcem naših otroških oblačil poskušamo zagotoviti najboljše materiale in biti pazljivi na vsako podrobnost v procesu izdelave. Zato kar korajžno pokukajte v našo spletno trgovino in izberite oblekice za punčke, ki bodo vašo princesko razveselile in presenetile z mehkobo in udobjem. Z nami lahko prehodite pot od rojstva vaše deklice, pa vse do njenega najstniškega obdobja. Skupaj bomo poskrbeli za brezskrbno odraščanje in dobro počutje vse do 14 leta starosti. Oblekice za punčke nam predstavljajo velik izziv, saj morajo biti tehnološko popolne in ljubke tako kot vaše princeske, ki jih z nasmehom še polepšajo.

Čudovite oblekice za punčke in ostala otroška oblačila

Za vaše princeske šivamo oblekice, ki so narejene iz lahkih materialov in po simpatičnih krojih. Deklice jih naravnost obožujejo in jih nosijo samostojno ali pa v kombinaciji z ostalimi otroškimi oblačili iz naše široke ponudbe. Tako si lahko v spletni trgovini Sivili izberete svoj dekliški komplet in artikle, ki jih boste pri spremembi vremena enostavno nosili ob njem. Za svojo navihanko lahko izbirate med oblekicami brez rokavov, kratkimi ali dolgimi rokavi. Vsem je skupno, da jih lahko vaše princeske nosijo samostojno ali v kombinacijah s pajkicami, kolesarkami ali capri hlačkami. Oblekice za punčke so na voljo tudi za najmlajše princeske, tako da tudi one ne bodo prikrajšane za vse lepote in užitke, ki jih prinašajo.  V tem velikostnem razredu lahko izbirate tudi med oblekicami narejenimi na balonček, različno nabranimi , z različnimi rokavi ali simpatičnimi dodatki. Tudi pri manjših deklicah smo poskrbeli za komplete, tu se struktura samega oblačenja malo spremeni.  V tem velikostnem razredu lahko izberete bodi, žabice, baggy hlačke in celo pajkice. Vsi izdelki so prilagojeni lažjemu oblačenju otroka in imajo prostor za pleničko, ki pa je lahko pralna ali tista za enkratno uporabo. Vam in vašim deklicam se trudimo zagotoviti praktične oblekice za punčke s katerimi boste uživali in se zabavali.

Dekliška oblačila od A do Ž

Sami ustvarjamo in šivamo čudovite dekliške majice, pajkice, jopice, tunike, spodnje perilo, … Pri nas najdete vse – od oblačil za novorojenčka do najstniških oblačil. Naše kreacije so izdelane iz odličnih materialov, trendovske in dodelane do zadnjega detajla. Z nakupom v naši spletni trgovini si zagotovite kvalitetna otroška oblačila, ki bodo ohranila videz in izgledala kot nova tudi po več pranjih. Ker vsaka deklica potrebuje svojo najljubšo oblekico, se pri njih še posebej potrudimo. Naš izbor oblačil za punčke temelji na simpatičnih napisih, različnih poslikavah in vezenju, ki vam bodo gotovo polepšale dan. Znani smo tudi po uporabi slovenskih tekstov, ki nazorno pokažejo, od kod prihajajo ideje za oblačila. Tako skrbno kot ustvarjamo naša oblačila, smo naredili tudi spletno trgovino, kjer lahko hitro poiščete izdelke in jih preprosto naročite. Omogočeno vam je več načinov plačil in različne možnosti dostave. Tako naročene oblekice za punčke boste prejeli in prevzeli kar na domačem pragu.

Upoštevajmo želje mlade dame pri nakupu otroških oblačil zanjo

Ko kupujete oblačila za vašo deklico, morate biti pozorni na majhne podrobnosti. Najprej se morate odločiti, ali oblekice za punčko sploh potrebujete. Če se odločite za oblačilo, ki ga punčka sploh ne potrebuje, tvegate, da bo oblačilo pristalo v omari in postalo premajhno predno ga boste vsaj enkrat uporabili. Nasploh velja, da imajo deklice rade nekoliko svetlejše, dekliške barve, različne vzorčke, bleščice in volančke. Zato pri izbiri oblačila poslušajte želje mlade dame in je ne omejujte z zakoreninjenimi družbenimi vzorci. Le tako bo vaša deklica kupljene oblekice za punčke tudi uporabljala in se v njih počutila tako, kot si proizvajalci želimo. Naša otroška oblačila izdelujemo z željo, da jih bodo vaše princeske z zadovoljstvom nosile in se v njih sprehajale v vsem svojem sijaju. Pri spletnem nakupovanju in brskanju po naši spletni trgovini, smo vam za lažjo predstavitev velikosti naredili tudi velikostne tabele izdelkov. Te naj vam bodo v pomoč pri izbiri prave velikosti, saj je tudi od nje odvisno, kako ji bodo kupljena oblačila pristajala. Moramo poudariti, da lahko tudi pri nakupu preko spletne trgovine v primeru, da z izdelki niste zadovoljni ali jih ne potrebujete, izdelke preprosto vrnete ali zamenjate. Trudimo se, da bi bila vsaka izkušnja izbire in nakupa oblekic za vašo punčko lepa in jo boste z veseljem ponovili.

Filtriraj izdelke Prikazovanje 1 - 3 od 3 rezultatov
Razvrsti po
Cena
Spol
[]