OTROŠKA SOBICA – očarljiv kotiček doma!

Otroška sobica je kotiček, kjer se morajo vaši najmlajši počutiti udobno, varno in kot da so v svojem kraljestvu. Zato jim uresničite sanje in jim ustvarite popolno otroško sobico.

V spletni trgovini Sivili, ponujamo opremo in vse za dekoracijo otroške sobe. Ker so izdelki znamke Bimbidreams kvalitetni, udobni in varni smo se odločili, da jih vključimo v prodajni program otroške spletne trgovine Sivili. Tako boste našli zanimivo in simpatično otroško posteljnino v različnih dimenzijah, posteljne obrobe, postelje in zibke, spalna gnezdeca, splane vreče in še veliko več. Izdelki bodo poskrbeli, da bo otroška sobica lepa, modna, varna ter udobna. Vaši malčki bodo uživali v igri in vseh drugih aktivnostih. V otroštvu malčkov bo otroška sobica postala njihov najljubši prostor.

Urejate otroško sobico ker se vam bliža eden najlepših trenutkov življenja

Boste tudi v prvič rekli ”zdravo” novemu družinskemu članu? Potem boste deležni tudi majhne revolucije, ki vas bo samo s pogledom vzpodbudila da boste premikali gore. V podjetju Sivili imamo privilegij da že 30 let spremljamo matere in očete v teh čudovitih trenutkih. Sedaj pa smo v svoji spletni otroški trgovini dali priložnost tudi kvalitetnim izdelkom za otroško sobico. Tako boste poleg kvalitetnih otroških oblačil na enem mestu opremili tudi najimenitnejši otroški kotiček, ki ga imenujemo otroška sobica.

Narava nam je darilo, saj po njeni zaslugi lahko izdelujemo svoje tekstilne izdelke. Zaradi tega želimo okolju vrniti z enako mero, saj si ga ne želimo zastrupljati in onesneževati po nepotrebnem. Tako smo se odločili, da vam v naši spletni trgovini ponudimo, le najboljše izdelke za vašo otroško sobico.

Filtriraj izdelke Prikazovanje 1 - 24 od 43 rezultatov
Razvrsti po
Cena
Spol
[]