OTROŠKA ZIBELKA ALI PLETENA KOŠARA MOSES za popoln spanec!

“Kar ti je v otroško zibelko položeno…” se glasi slovenski pregovor. Tako smo na prvo otroško zibelko navezani že od rojstva. Naj bo vaša izbira pletena košara Moses ali otroška zibelka, v obeh bo uspavanje in spanje udobno. Pomembno je, da bo vaša izbira pripomogla sladkemu spancu, saj si nihče ne želi dolgih neprespanih noči. Zibelka bo poskrbela za popoln spanec ob nežnem zibanju.

Prednost modne, udobne in zelo uporabne otroške zibelke so različni načini uporabe. Ker se ena stranica spusti bo mamica po porodu enostavno in brez nadležnega pripogibanja vzela dojenčka iz zibelke kar sede iz svoje postelje. Ker ima nameščena kolesa z zavorami bodo vaši sončki vedno nekje blizu vas. Pri otroški zibelki pa ne moremo prezreti tudi višine, ki jo je mogoče prilagajati. Tako si boste njeno višino enostavno prilagodili glede na višino vaše postelje. V njej bo vaš sonček našel varnost in topel objem, ki bo vašega dojenčka zazibal v sladek in dolg spanec.
Dizajnersko dovršena otroška zibelka podjetja Bimbidreams je lahko tudi lepo darilo, ki bo razveselilo mlade bodoče starše.

Filtriraj izdelke Prikazovanje enega rezultata
Razvrsti po
Cena
[]