OTROŠKE MAJICE z zanimivimi tiski ali brez

Otroci obožujejo lahka in zračna otroška oblačila, saj se v njih počutijo sproščene in svobodne. Zato se pri nakupovanju otroških majic osredotočimo na kakovost. Seveda bo pri nakupu otroške majice odločilno vlogo igral tudi tisk, ki mora biti barvno usklajen in zanimiv. Pogosto bodo vaši malčki zahtevali tudi, da se majice ujemajo s spodnjim delom trenirke, ki ga pogosto nosijo. Vse otroške majice izdelane v podjetju Sivili so izdelane iz kakovostnih materialov, ki jih otroci radi nosijo. Že pri zasnovi nove kolekcije otroških oblačil pazimo na izbiro barvnih odtenkov. Le ti se morajo dopolnjevati z jopicami, otroškimi trenirkami ali pajkicami. Zaradi večje izbire smo otroškim majicam dodali še izdelke, ki nimajo tiska. Takšne boste lažje kombinirali z ostalimi otroškimi oblačili. Vabimo vas, da pokukate v našo spletno trgovino z otroškimi oblačili in skupaj soustvarjamo čaroben in pisan svet odraščanja vašim malčkom.

Otroške majice tako in drugače

Ker se v podjetju Sivili zavedamo kako je lahko težaven nakup otroških oblačil za vaše sončke smo poleg otroških majic pripravili tudi ostala otroška oblačila, ki se z njimi fantastično kombinirajo. Tako boste pri nas lahko izbirali med različnimi kroji otroških majic in zagotovo našli ustreznega. Seveda je odvisno od letnega časa, ali boste izbirali otroške majice z dolgimi, kratkimi ali brez rokavov. Da pa je izbira še večja so tukaj še različni tiski, ki naredijo majico posebno. Vse tiske, ki so na naših otroških majicah rišemo sami, zato boste našli tudi takšnega, ki bo v slovenskem jeziku. Ker pa včasih potrebujemo tudi nekaj minimalističnega in enobarvnega so tukaj še artikli iz basic programa, ki so praviloma brez tiska. Pri teh majicah enostavno izberete barvo in že imate prikupen komplet za v šolo, obisk prijateljev ali družinski piknik.

Poskrbimo za vse stile in okuse

Ker se otroci veliko gibljejo, so živahni in se pri igri večkrat umažejo je potrebno kar nekaj dodatnih kosov otroških majic. Iščete novo, pa se ne morete odločiti kakšno? Nimate časa hoditi po trgovinah? Izbira bo enostavna če prebrskate ponudbo v spletni trgovini Sivili in tako najdeš nov in idealen kos za dopolnitev otroške garderobe. Otroške majice so najbolj priljubljena oblačila zato morajo biti udobne in vašim malčkom omogočati preprosto gibanje pri vsakodnevnih aktivnostih. Njihova prava dodatna vrednost pa se pokaže pri pogostem in enostavnem pranju. Zato pri izbiri veliko pozornost posvetite kvaliteti materiala, od katerega je zelo veliko odvisno, kako se bodo vaši sončki počutili. Kvalitetna tkanina in izdelava bosta poskrbeli da bo majica tudi po številnih pranjih ohranila prvotno obliko. Ne pozabita izbrati tudi ustrezen odtenek v pestri paleti barv, vzorcev, različnih motivov in krojev. Prepričani smo, da vas bomo z obiskom naše spletne trgovine z otroškimi oblačil gotovo prepričali.

Otroški komplet, ki ga bodo vaši malčki z veseljem nosili

Starši vemo, da je nakupovanje otroških oblačil lahko precej stresno, saj imamo danes na voljo neskončne možnosti, ki niso enako kvalitetne in na pogled enako privlačne. Ker otroške oči izbirajo drugače smo pogosto v dilemi, kakšna otroška oblačila kupiti, da jih bodo z veseljem nosili in uporabljali. Vsekakor je smiselno dobršen del pozornosti nameniti kvaliteti tkanine in izdelave, saj je prvi občutek ob stiku z oblačilom najpomembnejši. Zato bodimo pozorni na materiale, ki morajo biti prijetni. Tudi oblačenje naj bo čimenostavnejše, saj otroci ne marajo težavnega oblačenja. Zato v podjetju Sivili izdelujemo uporabna otroška oblačila iz bombažnih materialov in preverjenih krojev. Tako boste lahko z izbiro različnih otroških majic, hlač in jopic izbrali unikaten komplet, ki jih bodo vaši otroci z veseljem nosili. Morda drži, da imajo ljudje zadržke pri nakupovanju v spletnih trgovinah z oblačili, vendar je takšno nakupovanje pravzaprav enostavnejše. Vzame vam veliko manj časa, ponudba je zares pestra, če pa izdelek ne ustreza je vračilo preprosto in enostavno.

Filtriraj izdelke Prikazovanje 1 - 24 od 46 rezultatov
Razvrsti po
Cena
Spol
Posebnosti
[]