Prikupne OTROŠKE PAJKICE za deklice.

Dekleta vseh starosti obožujejo elastične in udobne otroške pajkice za vsako priložnost. Udobje in navdušenje na pajkicami bi najlažje opisali kar s sloganom ”Živelo udobje”. Zasnovane so za ljubko opravo deklic, ki se lahko udobno in s stilom sproščeno sprehajajo, igrajo, ali raziskujejo. Omogočajo  pa tudi posvečanje blazno resnim stvarem. Mlade modne navdušenke jih bodo enostavno kombinirale z različnimi majicami, tunikami in jopicami in si ustvarile svoj komplet otroških oblačil. Otroške pajkice preprosto kombinirate z vsakim zgornjim delom, lahko pa tudi krilom, kar prepuščamo vam, vašim malčicam in trenutnemu navdihu. V otroški spletni trgovini Sivili boste našli pajkice različnih debelin katerim je namenjen tudi različen letni čas nošenja. Tako so tanjše primerne za poletje, normalne primerne za pomlad in jesen, ter kosmatene primerne za zimo. Prepričani smo, da ob takšni paleti barv, vzorcev, debelinah tkanin in različnih krojih izbira ne bo lahka. Zato smo se še posebej potrudili pri opisih izdelkov.

Otroške pajkice za vsak dan

Vaše princeske oblecite v trpežne otroške pajkice, ki bodo vztrajala z njimi cel dan. Kljub elastičnosti, prešitimi detajli, različnimi in zanimivimi tiski sovpadajo s postavo in se nežno oprimejo nog. Odkar so na voljo v različnih debelinah jih bodo vaše deklice nosile skozi celo leto. Naše mehke otroške pajkice bodo vašim princeskam omogočile brezskrbno gibanje hkrati pa bodo ostale v koraku z modo. V naši spletni trgovini z otroškimi oblačili lahko izbirate med simpatičnimi vzorci, enobarvnimi ali potiskanimi otroškimi pajkicami. Glede na krojenje, pa smo jih ločili še na ozek (klasičen) in širši model, ki je v naši spletni trgovini z otroškimi oblačili brez dodatnih oznak. Tako vas pestra izbira ne bo pustila ravnodušnega in boste zagotovo našli otroške pajkice po vaših željah.

Pestra izbira oblačil za deklice

V otroški trgovini Sivili ponujamo najrazličnejša oblačila za deklice, ki smo jih z največjo pozornostjo izdelali z domačim znanjem. Tako boste na naših policah našli vse za vašo princesko, da jo boste oblekli od glave do peta. Pester izbor se začne pri mehkem spodnjem perilu, majicah, tunikah, hlačah, krilih, oblekicah, jopicah in otroških pajkicah, potem pa se nadaljuje v pokrivala kot so trakovi in kapice. Vse simpatične tiske, ki popestrijo naša otroška oblačila smo prilagodili trenutni kolekciji in se zaradi lažjega kombiniranja ujemajo z ostalimi izdelki iz naše ponudbe. Vsa dekliška oblačila so izdelana iz kakovostnih naravnih materialov prijaznih nežni otroški koži. Še posebej pa smo ponosni na našo linijo ekoloških otroških oblačil izdelanih iz bombaža pridobljenega v ekološki biodinamični kmetijski pridelavi.

Po otroške pajkice v trgovino Sivili

Velikokrat se vprašamo kako izbrati prave otroške pajkice za našo princesko, da ji bodo všeč, ob tem pa so prijetne, mehke in udobne, v zimskih dneh pa še nekoliko toplejše. V otroški trgovini Sivili vam ponujamo pajkice različnih debelin, vzorcev in modelov, ki jih bo vaša deklica naravnost oboževala. Pri izbiri, pa ne pozabite tudi na pestro ponudbo ostalih otroških oblačil, ki se med seboj kombinirajo in dopolnjujejo. Vsa naša ponudba je na voljo v naši spletni trgovini z otroškimi oblačili, vabimo pa vas tudi, da se oglasite v naši poslovalnici, kjer vam bomo z veseljem svetovali in vam pomagali izbrati ustrezna oblačila za vašo princesko.

Filtriraj izdelke Prikazovanje 1 - 24 od 45 rezultatov
Razvrsti po
Cena
Spol
Posebnosti
[]