Udobne OTROŠKE PIŽAME za prijeten spanec!

Eden izmed najpomembnejših dejavnikov, ki vplivajo na kakovost spanca vaših malčkov, so otroške pižame. V naši široki ponudbi lahko izbirate med ročno izdelanimi pižamami za otroke iz mehkega bombaža, različnih krojev in modernih barv. Prijetni motivi in lepe kombinacije bodo navdušile še tako zahtevne kupce. Tako kot pri ostalih otroških oblačilih, ki jih krojimo in šivamo v podjetju Sivili, se tudi otroške pižame po debelini razlikujejo. Za sezono pomlad-poletje izdelamo nekoliko tanjše kot za jesen-zimo pa nekoliko debelejše. Vsem pa so skupni kroji, ki vedno poskrbijo za veliko mero udobja. V dolgih letih naše proizvodnje otroških oblačil smo prišli do zaključka, da so najudobnejše dvodelne pižame. Ker je majica ločena od hlač vašemu otroku omogoča večjo samostojnost. Za dodatno udobje in samostojnost vaših otrok poskrbi še elastika v pasu. Udobnost pa povečajo elastični zaključki na rokavih, hlačnicah in vratnem izrezu. Patenti na hlačah in majici poskrbijo tudi, da otroška pižama ostane na mestu.

Prijazne otroške pižame Sivili

Zaradi stalnega stika z otroško kožo, ki je v obdobju odraščanja še posebej občutljiva so naše pižame izdelane iz najkvalitetnejših tkanin evropskih proizvajalcev. Pred nakupom tkanin skrbno preverjamo njihovo kvaliteto in tako skrbimo, da izdelamo pižamo za vašega otroka samo iz najkvalitetnejšega bombaža. Seveda pa ni vse samo v tkanini. Pri sami izdelavi so pomembni tudi dodatki, in proces izdelave, ki prav tako ne smeta škoditi kvaliteti otroških oblačil in vašim otrokom. Pri nas se držimo načela manj je več in dajemo prednost kakovosti pred količino. Dajte tudi vi prednost otroškim oblačilom, ki jih lahko nosite več kot eno sezono.

Otroška oblačila in spodnje perilo naj bo koži prijazno

Ko gre za otroška oblačila, ki se dotikajo nežne otroške kože, moramo biti dodatno pozorni na izbor materiala. Ta bo vedno v stiku z občutljivo kožo vašega otroka. Najboljša izbira materiala za otroške pižame in spodnje perilo je gotovo bombaž. Je naraven, zračen, prijeten in vpojen ter ima vse nujno potrebne odlike. Sodoben način tkanja pa nam omogoča bombažu dodati nekaj vlaken elastana, ki poskrbijo za prožnost prej dokaj toge tkanine. Takšna tkanina poleg vseh presežkov, ki jih ponuja bombaž, omogoča še prilagajanje telesu in raztezanje. Zato se pri sodobni izdelavi otroških oblačil sedaj večinoma uporabljajo sestavljene oziroma elastične tkanine z visoko vsebnostjo bombaža. Takšni materiali nam omogočajo izdelavo udobne in kakovostne otroške pižame, ki pozitivno vpliva na kvaliteten spanec in razvoj vaših otrok. Pri nakupu moramo prisluhniti tudi željam vaših malčkov, kajti na koncu bodo le oni zadovoljni uporabniki kupljenih otroških oblačil.

Filtriraj izdelke Prikazovanje 1 - 17 od 17 rezultatov
Razvrsti po
Cena
Spol
[]