OTROŠKI BODIJI, ki so kvalitetni in prikupni!

Otroški bodiji so osnovna garderoba vsakega dojenčka. V njem se bo brez izjeme počutil več kot odlično, ne glede na njegov spol. Na začetku velja
izbrati bodije za novorojenčke na preklop, ki se popolnoma razprejo in omogočajo lažje oblačenje, kasneje pa klasičen kroj pride več kot prav. Vsi bodiji so izdelani iz kakovostnih in trpežnih materialov, ki vsebujejo bombaž ali pa je poleg dodan še elastan, zaradi katerega se tudi čudovito prilegajo. Odpenjajo se z neti in jih je lahko obleči. Lahko izbirate med mehkimi in udobnimi otroškimi bodiji s kratkimi ali dolgimi rokavi. Narejeni so z mislijo na udobje vašega malčka.

 

Otroška oblačila naj bodo predvsem udobna

Naši najmlajši potrebujejo udobna otroška oblačila, v katerih se bodo počutili varno in udobno. S tem namenom so z uvedbo pleničk za enkratno uporabo nastali otroški bodiji, ki omogočajo zapenjanje preko pleničke. Lahko rečemo, da so med vsemi otroškimi oblačili postali kar osnovni kos garderobe vsakega novorojenčka in dojenčka. Pestra izbira vedno omogoča izbiro pravega, vsekakor pa je za najmlajše, oziroma novorojenčke, najprimernejši bodi na preklop. Ta se popolnoma razpre in omogoča enostavno oblačenje brez tako nezaželenega vlečenja skozi glavo. Tako kot otroški bodiji se v dobi odraščanja spreminja tudi način oblačenja. Bodiji se zapenjajo na ramenu, kar jim omogoča povečanje odprtine za glavico in lažje oblačenje. Najslajše pa so potem kombinacije, kjer kombiniramo bodi z baggy hlačkami, jopico, kapico, slinčkom, … Vse naštete izdelke boste našli v naši spletni trgovini z otroškimi oblačili in jih med seboj enostavno skombinirali. Pogled na otroka, ki je oblečen v oblačila, ki se med sabo kombinirajo je namreč prečudovit. Vsem oblačilom, ki jih otroci uporabljajo, pa mora biti skupno udobje, praktičnost in dolga življenjska doba. V spletni trgovini Sivili se izplača pogledati tudi pod zavihek 'RAZPRODAJA', kjer najdete izdelke iz prejšnje sezone, ali pa izdelke, kjer se je njihova zaloga znižala na minimum in za njih ni več na voljo sorodnih izdelkov za kombiniranje. Vsekakor se je vredno potruditi in kupiti prava otroška oblačila.

Na kaj moramo biti pozorni pri izbiri

Tudi če nam je izbiranje majic, hlačk, bodijev, kapic in slinčkov za našega novorojenčka še tako v veselje, moramo razmišljati praktično in za prva oblačila kupiti le kose, ki jih bomo nujno potrebovali. Trenutno so v trendu tudi izposoje rabljenih otroških oblačil, saj dojenček zelo hitro raste, zato je prav, da se poslužite tudi teh. Za začetek bodo tako dovolj štirje otroški bodiji v kompletu z ostalimi kosi, debelino le teh pa prilagodimo letnemu času. Tako bomo za poleti kupili tanjša otroška oblačila, za zimo pa debelejša ali celo kosmatena. Pri oblačilih za dojenčke so glavni naslednji vidiki. Oblačila morajo biti praktična, kar pomeni, da imajo otroški bodiji, majice ali puloverji nete ali gumbe na ramenskem delu, ki omogočajo lažje oblačenje. Brez netov ali gumbov v razkoraku si težko predstavljamo kakršenkoli bodi. Nad vse pomembno je tudi enostavno pranje in vzdrževanje. Ker dojenčke preoblačimo večkrat na dan, izberimo raje barvni otroški bodi, kjer bodo madeži manj vidni in se s tem izognimo stalnemu pranju na visokih temperaturah. V otroških oblačilih izdelanih v podjetju Sivili boste udobje svojemu otroku kar zavidali.

Filtriraj izdelke Prikazovanje 1 - 24 od 43 rezultatov
Razvrsti po
Cena
Spol
[]