OTROŠKO SPODNJE PERILO za najboljše udobje!

Pri spodnjem perilu moramo biti posebej pozorni na izbor materiala, ki je dnevno v neposrednem stiku z občutljivo otroško kožo. Najboljši in najprijetnejši material za otroško spodnje perilo je vsekakor bombaž. Je naraven, koži prijazen in zračen. Poleg bombaža vsebuje tkanina tudi nekaj elastana, ki poskrbi da se perilo lepo razteza in prilega. Vili pa ponuja tudi perilo iz 100% organskega bombaža, za še bolj občutljivo kožo. V našem asortimanu ponujamo bokserice, spodnje hlače in spodnje majice tako za dečke kot deklice. Otroška spodnja majica je nekoliko daljša, da vašemu otroku prekrije spodnji del hrbta tudi takrat, ko se pri nagajivi igri pripogne. Na spodnjem perilu uporabljamo tudi različne potiske, zaradi katerih bodo za otroke postali najljubši kos oblačila.

Vzemite si čas, pokukajte v našo pestro ponudbo in izberite pravo spodnje perilo za vašega igrivega malčka ali malčico.

Pri otroškem spodnjem perilu velja biti pozoren

Pravilna izbira otroškega spodnjega perila vsakega otroka naredi samozavestnejšega in srečnejšega. Osnova vsake lepo urejene garderobe so kosi spodnjega perila. Pri otrocih so ta oblačila v stalnem stiku s kožo, zato je razmislek o tem, kakšno otroško spodnje perilo kupiti, še toliko bolj smiseln in pomemben. Najbolj primerne tkanine za izdelavo spodnjega perila so takšne, kjer prevladuje bombaž. V zadnjih letih pa se predvsem uveljavlja elastična tkanina, h kateri je za boljše udobje dodan elastan. Takšno perilo se lepo prilagodi telesu otroka in mu nudi vso mehkobo bombaža. V podjetju Sivili pa tu še ni konec presenečenj, saj izdelujemo otroško spodnje perilo tudi iz ekološko pridelanega bombaža. Ne glede na to za kakšen spodnji del se boste odločili, boksarice ali običajne spodnje hlačke, lahko s spodnjo majico sestavite simpatičen komplet.  Otroška spodnja majica je nekoliko daljša, da vašemu otroku prekrije spodnji del hrbta tudi takrat, ko se pri nagajivi igri pripogne. Tako bo ostalo še nekaj rezerve za starejše dni, ko nas kot po tekočem traku začnejo dohitevati vse življenjske nadloge. Vabimo vas, da obiščete spletno trgovino Sivili in izberete spodnjo majico, spodnje hlačke ali boksarice za vašega otroka.

Eko spodnje perilo za otroka

Ker tudi v podjetju Sivili uživamo v udobnih in kakovostnih oblačilih in nam je zdravje najpomembnejše, smo naredili otroško spodnje perilo iz bombaža pridelanega ne ekološki način. Takšna otroška oblačila se nikakor ne morejo primerjati s cenenimi oblačili iz umetnih tkanin. Ker je proizvodnji proces daljši in zahtevnejši, so takšna oblačila tudi nekoliko dražja. Pomembno je tudi, da je vsaka oseba, ki je kakorkoli sodelovala pri izdelavi končnega izdelka, pošteno plačana. Z izbiro ekološkega spodnjega perila narejenega v podjetju Sivili ste lahko pomirjeni in prepričani, da ste izbrali dober, kakovosten in zdrav kos oblačila. Zato si vzemite čas, pokukajte v našo spletno trgovino z otroškimi oblačili in izberite otroško spodnje perilo za vašega igrivega malčka ali malčico. Pustite domišljiji prosto pot in oblecite svoje otroke v zdrava otroška oblačila izdelana v podjetju Sivili. Veseli nas, da bo tudi vaš sonček užival v odličnih izdelkih Sivili. Sporočite nam vaše izkušnje, predloge, želje ali kritike, kako se lahko še izboljšamo, še bolj pa bomo veseli, če boste svoje izkušnje o nežnem otroškem spodnjem perilu delili tudi z drugimi.

Filtriraj izdelke Prikazovanje 1 - 24 od 70 rezultatov
Razvrsti po
Cena
Spol
[]