OTROŠKA ODEJA ZA DOJENČKE bo poskrbela za sladko spanje in crkljanje.

Odeja za dojenčke je pri spanju zelo pomembna, saj si otrok med njim nabere novih moči za igro in pravilen razvoj. Otroška posteljica je poseben kotiček za spanje in crkljanje, v katerem mehkobe za dobro počutje ne sme primanjkovati. Zato je skrbna odločitev, kakšna naj bo otroška odeja, še toliko pomembnejša. Starši želimo svojim otrokom zagotoviti najboljše, kar potrebujejo pri svojem odraščanju. Zato imamo pri tem tisoč idej in želja, a pri vseh postavljamo v ospredje mehkobo, varnost in kvaliteto. Ker si želimo, da se bo vaš otrok med spanjem ustrezno spočil, smo v podjetju Sivili začeli izdelovati mehke in kvalitetne otroške odeje za dojenčke. Narejene so iz mehkega bombaža in so lahko tudi podložene z mehkim in toplim polnilom. Naj se tukaj dotaknemo še večne dileme vseh staršev. Ali je bolje, da otrok spi v otroški spalni vreči, ali pa je za pokrivanje dovolj otroška odeja? Odgovorov je več, a nam se zdi najbolj pravilen tale odgovor. Vedno se vprašajte, kako bi vi najraje spali, in na podlagi odgovora na to vprašanje izberite ustrezen otroški izdelek.

Otroška odeja za v voziček

Vsi mislimo, da odeja služi samo pokrivanju, a jo potrebujemo tudi takrat, ko želimo otroka položiti v otroški voziček. Pri tem nujno potrebujemo tudi tetra pleničko, ki bo otroka zaščitila pred stikom z nezaželenimi materiali, ne bo pa mu nudila mehkobe. Za takšno priložnost bo otroška odeja še kako prišla prav, saj je podložena z mehkim polnilom in narejena iz toplega in mehkega bombaža. Odeja izdelana v podjetju Sivili bo zato služila ne samo pokrivanju, ampak tudi kot podloga v vozičku, pri previjanju, … Kjerkoli jo boste uporabili, je pomembno, da bo topla, mehka in iz naravnega materiala.   Upamo, da svojemu otroku privoščite dobro počutje, zdravje in razvoj, ki mu jih boste lahko zagotovili z izbiro naših oblačil. Kakovost naj vedno prevladuje nad količino, dodana vrednost pa naj postane spoštljiv odnos do izdelkov, ki smo jih kupili skrbno in premišljeno. Pazljivost je zaradi vse večje ponudbe cenenih in sintetičnih otroških oblačil postaja nuja. Škodljive snovi se prehitro znajdejo na nežni otroški koži in prodirajo v otrokovo telo. Zato vam svetujemo, da vsak nakup otroških oblačil dobro pretehtate.

Mehkoba in udobje sta zgotovljena

Pri nas vas bo razveselila skrbno izdelana otroška odeja različnih barv, aplikacij in debelin. Lahko jo boste uporabljali skozi daljše časovno obdobje otrokovega življenja. Mehka otroška odeja bo vašemu otroku omogočila prijetno in udobno počutje. Ker tudi poleti potrebujemo nekaj, v kar bomo zavili našega novorojenčka, izdelujemo tudi tanjše otroške odeje, kjer ni polnila. Ko pa se poletne temperature poslovijo, spet potrebujete odejo za svojega dojenčka s polnilom. V spletni trgovini Sivili boste tako lahko izbirali tudi med različnimi debelinami. K odejam se lepo kombinirajo tudi ostala otroška oblačila narejena v podjetju Sivili, saj za izdelavo vseh izdelkov uporabljamo najkvalitetnejše materiale enakih barv. Zato si ustvarite svoj komplet za novorojenčka ali pa poskrbite za nepozabno darilo ob rojstvu. Otroška odeja je lahko tudi lepo darilo ob rojstvu novorojenčka. Ko otrok odejo preraste, jo uporabite za kakšen drug namen ali jo preprosto podarite naprej. Vsaka otroška odeja izdelana v podjetju Sivili je pralna in se enostavno opere. Tako bo druženje vas in vašega novega družinskega člana še daljše in prijetnejše.

Zakaj otroška oblačila in oblačila za dojenčka Sivili

Povpraševanje po otroških oblačilih iz ekoloških materialov se iz leta v leto veča. Tukaj prednjačijo predvsem oblačila za dojenčka iz čistega bombaža. Naj bo to bodi, majica, hlače, jopica, slinček, kapica ali otroška odeja, skupno je vsem, da pri proizvodnji tkanine niso uporabljene škodljive kemikalije. Znano je, da jih tudi z več pranji ne spravimo iz tkanin. Gojenje ekološkega bombaža zahteva čas in znanje, ker si pri njegovi proizvodnji ni dovoljeno pomagati s preprostimi metodami škropljenja in uporabe herbicidov in insekticidov. Zato so takšna otroška oblačila praviloma nekoliko dražja, a vsi vemo, da zdravje otroka to odtehta. Za komplet oblačil pri odhodu iz porodnišnice je bolje odšteti kakšen evro več in malčka obleči v kakovostna oblačila. Res je, da otroška odeja ni oblačilo, je pa v nenehnem stiku z nežno kožo. Strokovnjaki ugotavljajo, da mnogo alergij povzročajo ravno oblačila, saj tudi veliko pranj ne izbriše sledi škodljivih snovi uporabljenih pri pridelavi in predelavi. Ko se odločate za nakup, naj bodo bodiji, jopice, majice, hlače, kapice, žabice in otroška odeja iz ekološko neoporečne tkanine zagotovo najbolj prijazna odločitev za vašega malčka.

Filtriraj izdelke Prikazovanje 1 - 3 od 3 rezultatov
Razvrsti po
Cena
Spol
[]