Otroski komplet za novorojencka

Drznite si obleči unikatna oblačila za dojenčke narejena v Sloveniji

Unikatna oblačila so vse bolj priljubljen kos garderobe, saj z njimi sporočamo, da smo posebni in da se cenimo. Med vso množico oblačil za dojenčke, zagotovo unikatna oblačila izstopajo. Izdelana so ročno in v sebi skrivajo nešteto ur ustvarjalnega razmišljanja in dela, kamor so všteti tudi neuspeli poskusi. Zato smo se odločili, da vam predstavimo in razkrijemo izdelavo naših unikatnih oblačil za dojenčke.

Najprej se spoznajmo

Z otroškimi oblačili smo na trgu prisotni od leta 1992, na katerem smo se pojavili zaradi želje po dopolnitvi ponudbe kvalitetnih oblačil za naše najmlajše. Kot vsak starš smo si tudi mi želeli kvalitetnih izdelkov, ki bodo dobro prenašali pogosto uporabo in veliko število pranj. Vsem je namreč znano, kako hitro je potrebno menjati oblačila pri majhnih otrocih. Po toliko letih izdelave in povratnih informacijah naših zadovoljnih uporabnikov, sedaj že lahko izpostavimo našo kvaliteto in udobje. Ker se čas hitro obrača smo sedaj priče, ko se mladi starši, ki so nekoč uporabljali naša otroška oblačila, sedaj vračajo in enako kvaliteto zagotovijo tudi svojim sončkom. Naša želja je s svojimi visokimi standardi pri kvaliteti, materialih in natančnem ročnem delu doseči prepoznavnost v domačem in širšem okolju. Vsako naše oblačilo za dojenčke ali otroke je narejeno z največjo skrbnostjo od same zamisli do končnega izgleda. To pa pomeni, da mora biti delo v celotnem procesu narejeno natančno in odgovorno. Biti dostopen širokemu krogu ljudi zahteva veliko različnih detajlov, ki jih uporabimo pri postopkih izdelave.

Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo odgovorili na vsako vprašanje:

Sivili otroska oblačila

Ekipa Sivili otroška oblačila

 

Telefon: -38673847040

Elektronska pošta: info@sivili.si

 

Nastanek unikatnih oblačil za dojenčke in otroke

 

Pri pogovoru o nastanku oblačil se pogosto najprej omenja kroj in šele nato izbira materiala. A iz lastnih izkušenj naj vam zaupamo, da se izdelava naših unikatnih otroških oblačil začne pri izbiri tkanine. Že takrat se v glavi rodi ideja o nastanku unikatnega kosa otroškega oblačila za dojenčke ali otroke. Šele v naslednji fazi sledi izdelava skice, kroja in modela, pri katerem se pokažejo pomanjkljivosti in možnosti za izboljšave. o  ki se ga nato poizkusi in prilagodi. Tako se lahko končni izdelek tudi razlikuje od začetne skice. Le tako preverjeno otroško oblačilo gre nato v proces izdelave in se ga lahko ponudi končnemu potrošniku.

Otroska oblacila Sivili

Sivili oblačila za otroke

 

Ne smemo pa pozabiti tudi vseh postopkov pred nakupom tkanine, ki so pripeljali, da je prišlo do nastanka poizkusnega oblačila. Ker naša ponudba obsega oblačila za novorojenčke, dojenčke in otroke je največji poudarek na tkanine z bombažem, ki predstavljajo največji delež v naši ponudbi. Debelino uporabljenih tkanin prilagajamo letnemu času in primernosti glede na zunanje temperature.

 

Prednosti butične izdelave oblačil za otroke

Kot največjo prednost naše butične izdelave bi izpostavili, da so naše serije majhne in zato primerne za majhen slovenski trg. Trudimo se, da so naša otroška oblačila vedno izdelana s pridihom našega sloga in po zadnjih trendih, ki veljajo v modni industriji. Zato nudimo kar se da veliko različnih modelov, ki bodo zadovoljili različne okuse zahtevnih kupcev.

Otroski komplet za novorojencka

Oblačila za dojenčka

 

Ima pa takšno organiziranje dela določene prednosti in tudi slabosti. A do sedaj so pri našem delu in razmišljanju vedno zmagale prednosti in zadovoljne stranke, ki se nam z veseljem vračajo.

Zanimanja za kvalitetna oblačila za dojenčke je vedno več, kar je verjetno posledica poplave cenenih izdelkov iz tujine. Tako je verjetno tudi na tem področju prevladala miselnost o podpori domačim izdelovalcev otroških oblačil.

Nam pa ostane le še obljuba, da se bomo še naprej trudili za vse, ki delite naša prepričanja

Hvala Vam, ker smo tukaj zaradi Vas!

https://www.otroskaoblacila.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja