Prepričana sem, da je kupovanje oblačil za novega družinskega člana vsem v največje veselje. Vsakič, kadar izvemo veselo novico o prihodu novega družinskega člana, nam pogledi uhajajo v trgovine s simpatičnimi otroškimi oblačili, ki so prikupna že zaradi svoje velikosti. Kljub temu da so oblačilca prijetna na oko, moramo nekaj pozornosti nameniti tudi njihovi kakovosti in uporabnosti. Pri Siviliju se resnično trudimo ustvarjati oblačila, ki bodo izpolnjevala vaša pričakovanja. Stremimo k tem, da bi bila oblačila udobna, lahko nosljiva ter primerna za vsak otrokov dan. Prizadevamo si tudi za izdelavo oblačil, ki jih bodo otroci lahko ponosili, kljub temu da zelo hitro rastejo. Predlagamo vam paket oblačil, ki je osnoven in vsebuje bistvene kose oblačil za vašega novorojenčka. V naši ponudbi lahko vedno najdete kolekcije z osnovnimi kosi, ki se med seboj lepo dopolnjujejo, zato se vam z neštetimi možnostmi kombiniranja oblačil ne bo potrebno ukvarjati.

Kateri kosi oblačil pa so tisti, ki jih vaš novorojenček resnično potrebuje?

SIVILI NUJNA OPREMA:

1. BODI NA PREKLOP

Naši najmlajši potrebujejo lahko nosljiva otroška oblačila, v katerih se bodo počutili varno in udobno. Z začetkom pleničk za enkratno uporabo so nastali otroški bodiji, ki omogočajo zapenjanje preko pleničke, kar močno olajša proces oblačenja otroka. Ti bodiji na preklop se popolnoma razprejo in omogočajo enostavno oblačenje brez nezaželenega vlečenja oblačila čez glavo. Lahko rečemo, da so izmed vseh otroških oblačil bodiji postali osnovni kos garderobe vsakega novorojenčka in dojenčka. Naša pestra ponudba vam bo omogočila izbiro pravega bodija, vsekakor pa smo mnenja, da so bodiji na preklop najprimernejša odločitev.

2. ŽABICE

Mehke žabice iz bombaža se bodo lepi skladale z oblačili vašega novorojenčka. Na dnu imajo stopalca, ki grejejo nogice, v pasu pa imajo udoben patent. Z bodijem na preklop in žabicami pri vsakdanjem oblačenju novorojenčka ne morete zgrešiti.

3. KOMPLETI

Izmed vseh oblačil nam bodo najbolj prav prišli kompleti za dojenčka, saj so sestavljeni tako, da se oblačila v njih lepo kombinirajo. Komplet sestavljajo: jopica, hlače, kapica in copatki. V hladnejših dneh lahko otrok jopico obleče čez bodi, hlače pa čez žabice. Jopice so pripravne tudi pri odhodu iz porodnišnice, pri nadaljnjih obiskih zdravnika, prijateljev, …

4. ODEJA

Dojenčki si med odraščanjem najbolj želijo nežnosti, topline in bližine. Pogosto se zato močno navežejo na svojo odejo, ki jih včasih spremlja tudi kasneje, ko je že premajhna, da bi se z njo pokrili. V naši spletni trgovini lahko izbirate med raznolikimi odejami mnogih barv in vzorcev. Debelina odej je prilagojena letnemu času in zunanjim temperaturam.

5. TETRA PLENICA

Tetra plenic potrebujemo malo več, ker je njihova uporaba tako zelo vsestranska.

6. KAPICA

Kapice morajo dojenčku zagotavljati zaščito in udobje. Naši najmlajši jih nujno potrebujejo, zato vam ponujamo ogromno različnih modelov – od preprostih kapic za po kopanju, pa vse do simpatičnih turbančkov. Njihova uporaba je povsem preprosta, saj se enostavno zavežejo pod brado. Dolžina trakov za vezenje kapic omogoča enostavno prilagoditev različnim obsegom in velikostim glave.

7. SLINČEK RUTKA

Bolj za ”šmek” kot za res. Če se vaš dojenček veliko slini, je slinček zelo uporaben kos oblačila. S slinčkom zagotovimo, da oblačila pod njim ostanejo suha, poleg tega pa ima vlogo čudovitega dodatka.

Kljub temu da je bodočim staršem izbiranje oblačil v veliko veselje, morajo pri nakupovanju razmišljati praktično. Pri prvih nakupih se je pametneje odločiti le za nekaj osnovnih kosov oblačil, ki jih na začetku nujno potrebujemo. Pri nakupih morate računati tudi na darila, ki jih bo vaš otrok prejel ob rojstvu, in upoštevati dejstvo, da se dojenčki rodijo različnih velikosti. Zaradi dojenčkove hitre rasti je potrebno nova oblačila nenehno kupovati. Seveda pa poleg oblačil potrebujete še veliko ostalih produktov. :)

Celotna ekipa vam želi ogromno sreče pri pripravah na novega člana in obilico ljubezni po njegovem prihodu. Seveda bomo veseli vsakega komentarja, nasveta, pripombe. Pomagajmo si med seboj in zagotovo bo nam in vam lažje … pa predvsem manj zmedeno, če se lahko tako izrazimo. <3

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja