Sivili otroska oblačila

Z vami bi radi v zapisu delili našo odločitev zakaj nova otroška spletna trgovina. Zato vam najprej pošiljam prisrčen pozdrav od vseh Sivilčkov in se vam iskreno zahvaljujem. Ker nam stojite ob strani in nam z vsakim dnevom pomagate biti boljši!

Ker sem zaenkrat še rahlo ”zelena” v pisanju blogov, mi prosim ne zamerite, če bo celotna stvar videti malce zmedeno. :)

Nova spletna trgovina in težave

Torej – naša nova otroška spletna trgovina je tu! Seveda pa, kot vedno, vse ni moglo steči kot po maslu. Ko smo spletno trgovino izdelovali na testni domeni, je vse delovalo tako, kot bi moralo. Zato smo po šestih mesecih vlaganja truda in paranja živcev končno sprejeli odločitev – objavili jo bomo! Vsi navdušeni smo čakali na prenos. Potem pa se je začelo. Dan, ki bi moral predstavljati nove začetke, ki bi moral biti naravnost čudovit, poln vznemirjenja in pričakovanj, se je sprevrgel v pravo nočno moro. Stran ni in ni hotela pravilno delovati. Najprej se ni hotela pravilno prenesti, potem ni delovala zaloga, nato ni delovalo plačilo s kartico, niti kupovanje za dva dni ni bilo mogoče … Spoznala sem, da mi ne preostane drugega, kot da zaviham rokave in težave poskusim čim hitreje odpraviti. In sem tudi jih. Zdaj pa lahko s ponosom povem, da deluje. Sicer jo bo potrebno še izboljšati, ampak osnova je tu. Po tej zmagi sem se spraševala, če boste z novo stranjo zadovoljni tudi vi. Vem, da spremembe velikokrat niso najbolj dobrodošle. A vseeno upam, da boste novo stran z veseljem sprejeli in jo čim prej osvojili, tako kot ste prejšnjo.

Odločitev

Morda vas zanima, zakaj smo se Sivilčki sploh odločili spreminjati spletno trgovino. Nekatere naše stalne stranke že veste, da smo imeli v zadnjih letih z njo kar nekaj težav. Lahko bi rekla, da sta starša Sivilija kar malce zaspala in vanjo nista vlagala preveč časa, saj se na tehnologijo sama ne spoznata najbolje. Sta daleč najboljši osebi, kar jih poznam, a do tehnike jima je približno toliko kot do lanskega snega. Zato sem prevzela vajeti v svoje roke. Začela sem raziskovati, kako izgledajo ostale spletne trgovine. Tako sem prišla do ugotovitve, da je naša precej za časom. Stara je bila 10 let in postavljena še po starem sistemu, ki pa ni bil kompatibilen z vsemi posodobitvami. Vsak poskus spremembe na tej strani je bil prava misija nemogoče. Ugotovila sem, da vam s to spletno trgovino nikakor ne lajšamo nakupovalnega postopka. Glavni razlog za našo odločitev je bila torej funkcionalnost. Naslednji ključni dejavnik pa je bila podoba. Sama sem vizualen tip človeka (kot večina družine :)) in me je ta neurejenost, ki se nikakor ni ujemala z našim stilom, krepko zmotila.

Nove možnosti spletne trgovine

Lahko vam zagotovim, da boste odkrili, da vam nova spletna trgovina ponuja ogromno novih možnosti, Seveda se bomo morali tako kot vi tudi mi privaditi nanjo. Ustvarite si lahko svoj račun in na njem zbirate točke zvestobe! Ta možnost mi je izredno pomembna, saj si svoje zveste stranke vedno želimo nagraditi in vas malo pocrkljati. Ustvarite si lahko tudi listo želja z izdelki, ki so vam najbolj všeč – tako bodo ti izdelki boljše označeni in vam bodo hitreje dostopni. Zdaj lahko tudi lepo vidite, če gre pri določenem artiklu za kosmateno tkanino, ožji model, … Tudi na mobilnih napravah je iskanje lažje, ker je stran prilagojena za njih. Izboljšan je tudi iskalnik, s katerim lahko iščete po kategorijah. Poleg vsega, pa se vam še kode za popust same shranijo na vaš račun preko elektronskega sporočila, da vam jih ni treba vnašati ročno. In še mnogo več.

Razlog za zapis

S tem zapisom sem vam želela malce približati razloge za odločitev, da bomo postavili novo spletno trgovino. Ta odločitev je bila za nas ogromna in nam zelo veliko pomeni, saj simbolizira naše razvijanje in širjenje. Iskreno upam, da vam je trgovina všeč in se vam opravičujem za vse nevšečnosti, ki smo vam jih s tem povzročili. Bomo pa veseli vsakega komentarja in predlogov za izboljšave, da bomo z vašo pomočjo postali še boljši. :)

 

Lep dan še naprej in se oglasim kmalu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja