oblačila za dojenčke

Ker želimo našim najmlajšim le najboljše, je prav, da smo pri nakupu oblačil za dojenčke previdni. Pozornost namenimo udobnim, kakovostnim in varnim materialom, ki morajo biti prijazni do nežne in občutljive otroške kože. V podjetju Sivili se že vrsto let trudimo zagotoviti najboljše materiale in izdelati otroška oblačila, ki sledijo trendom. Naša oblačila so estetsko privlačna in ustrezajo vsem zgoraj navedenim zahtevam.

Naša vizija

Tako boste v ponudbi našli vsa oblačila za dojenčke, ki jih potrebujete pri odraščanju vašega novega družinskega člana. Izberite svoj komplet za dojenčka, bodi na preklop, slinček, žabice, kapico, trenirko, tetra plenico, odejo ali hlačke. Tako boste popestrili garderobo s kvalitetnimi slovenskimi otroškimi oblačili. Po naših najboljših močeh se vam in vašim malčkom trudimo zagotoviti otroška oblačila najboljše kvalitete. Prav posebno poglavje v naših prizadevanjih pa zajemajo napisi in tiski. Vse kar dodajamo otroškim oblačilom je plod naših idej in znanja. Prav vse tekste in sličice za dekoracije na naših otroških izdelkih oblikujemo sami. Pri tem smo še posebej ponosni na to, da za napise uporabljamo tudi slovenski jezik, ki je prevečkrat postavljen v ozadje. Zato se naša otroška oblačila tudi po tem razlikujejo od konkurence, kjer prevladujejo predvsem tuji jeziki. S tem želimo vtisniti svojevrsten pečat in že na daleč pokazati, od kje izvirajo naša oblačila za dojenčke. Tako ne bodite presenečeni, če bo na bodiju, kompletu, trenirki ali katerem drugem našem izdelku verz, skeč ali pa samo tekst kar v domačem slovenskem jeziku.

NAŠA PONUDBA:

 

 

Udobna in praktična ročno izdelana otroška oblačila iz lastne proizvodnje

Oblačila za dojenčke so prikupna in očarljiva že sama po sebi. Toda če ob nakupu oblačil nismo pozorni na lastnosti izdelka, lahko to neprijetno vpliva na dobro počutje, udobje in našo izkušnjo nakupa. Zato moramo pri izbiri oblačila za dojenčka veliko pozornosti nameniti praktičnosti, šele nato videzu. Naši novi družinski člani nam ne zanjo povedati vseh njihovih zahtev. Prav tako si ne znajo pomagati sami, če jih oblačilo kje tišči. Zato posebno pozornost namenjamo tudi temu. Pomembno je kje imajo oblačila poslikavo, vezenje, dodatke, gumbke ali netke, ki skrbijo za njihovo zapenjanje. Prav tako je pomembna vsebnost bombaža v oblačilu, saj je bombaž najmehkejši material. V njem se dojenčki že leta odlično počutijo, in se lahko pere tudi pri višjih temperaturah. Oblačila s certifikatom Oeko-Tex Standard 100 ne vsebujejo nevarnih snovi, niso barvana s škodljivimi barvili in so zdravju prijazna.

Oblačila za dojenčke

Oblačila za dojenčke, izdelana v podjetju Sivili, združujejo vse, kar starši iščete. Saj so varna, zdravju prijazna, kakovostna, udobna, praktična, pestrost pa povečajo še simpatični in zanimivi tiski. Kot opažamo, se v zadnjem času vse več kupcev naših otroških oblačil odloča za oblačila s slovenskimi besedili, ki so danes prava redkost. V spletni trgovini z otroškimi oblačili Sivili boste gotovo našli izdelek, ki bo ustrezal vsem vašim zahtevam. Tako glede videza, mehkobe, kvalitete in uporabnosti.

Kakšen komplet naj izberem za dojenčka

Dojenček se najbolje počuti v mehkih, lahkih in udobnih oblačilih. Preoblačenje dojenčkov večkrat na dan sploh ni enostavno opravilo. Pri mnogih izzove neprijetne občutke, ki so nadgrajeni z jokom in kasneje z odporom. Zato je še pomembneje, da izberemo udobna oblačila iz prijetnih materialov. Da vašega dojenčka oblačila ne bodo utesnjevala, hkrati pa omogočila preprosto preoblačenje. V naši spletni trgovini z otroškimi oblačili lahko izberete že sestavljen komplet za vašega dojenčka, ali pa si ga sestavite sami. Vsaka odločitev je pravilna. Trenutno so najbolj popularni kompleti, sestavljeni iz bodija na preklop, ki se popolnoma razpre, žabic in baggy hlačk. Seveda je nadgradnja z jopico ali jakno odvisna od letnega časa. Za nove družinske člane je ključnega pomena, s kakšnim materialom bo v stiku nežna otroška koža.

Nežen kot bombaž

Vsekakor je najboljša izbira bombaž, s katerim v podjetju Sivili podložimo vse jakne in odeje. Vedno poskrbimo, da je vsem izdelkom skupna mehkoba, udobnost in enostavno preoblačenje. Pri majicah, hlačah in bodijih je izbiro potrebno prilagoditi še letnemu času. Tako lahko izbirate med različnimi debelinami tkanin ter dolgim in kratkim rokavom. V otroški spletni trgovini Sivili pa smo storili še korak naprej. Za vaše nove družinske člane smo skrojili in sešili oblačila iz bombaža pridelanega na ekološki način. Ponudba zajema vsa oblačila, ki jih potrebujete za vašega novorojenčka. Še posebej smo ponosni, da smo tudi pri dodatkih sledili ekološkemu načinu. Zato uporabili le takšne, ki so naravnega izvora in ne dražijo nežne in občutljive kože.

Oblačila za dojenčke Sivili s stilom

Tako kot ima vsako podjetje svoj značilen pogled in izgled, smo tudi v podjetju Sivili nekoliko drugačni od konkurentov. Leta izdelave otroških oblačil in spremljanja trendov so prinesla svoj pogled in prilagajane modelov izdelkov udobju vaših malčkov. Morda so prav zaradi maloserijske proizvodnje naša oblačila za dojenčke drugačna od konkurence in so nekaj posebnega. Ponosni in hkrati veseli smo,  da vam lahko ponudimo otroška oblačila najboljše kakovosti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja