Hlače za novorojenčke so v sodobnem oblačenju prešle iz klasičnega modela v haremke oziroma baggy hlačke, ki omogočajo več prostora za pleničko. Ne glede na to ali uporabljate pralne, ali tiste za enkratno uporabo, so baby hlačke v tem delu dovolj široke in visoke v pasu. Tako kot pri vseh naših otroških oblačilih smo tudi tukaj veliko pozornosti namenili dobremu počutju vaših novorojenčkov, zato smo pazljivi na kvaliteto izdelave in na uporabo najboljših tkanin in materialov.

Kratke hlače so nepogrešljiv kos oblačila v vročih poletnih dneh. Enako kot daljše hlače, so zaradi uporabe pleničk narejene širše. Ker so krojene hlače širše, omogočajo uporabo vseh pleničk, ki jih najdemo na trgu. Patenti na nogicah preprečijo, da bi se plenička pokazala na spodnjem delu. Izbirate pa lahko med različnimi modeli, ki se lepo kombinirajo z ostalimi bodiji, majicami, kompletki, jopicami, …

Pajkice so nepogrešljiv kos oblačila vsake deklice. Tako se je pojavila potreba po izdelavi otroških pajkic tudi pri novorojenčkih. Krojene so malce drugače, saj so višje v pasu zaradi nujne uporabe pleničk.

Filtriraj izdelke Prikazovanje vseh 11 rezultatov
Razvrsti po
Cena
Spol
[]